Hlavní obsah

Oblékněte se podle českých hereček: Tuhle módu navrhly!

Foto: Elega

Foto: Elega

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necháte se rády oslovit originální a designovou módou, která není dostupná v každém nákupním řetězci? Pak pro vás máme zajímavé kousky navržené známými českými herečkami.

Článek

Móda baví většinu žen. Proto není divu, že jí některé známé tváře českého showbyznysu propadly natolik, až začaly navrhovat své vlastní kousky. A často ve spolupráci s českými firmami, které u nás mají dlouholetou historii. Pojďte se podívat, jaké modely i doplňky od českých hereček si můžete pořídit.

Trička sester Geislerových

Stylová trička navržená českými herečkami jsou nadčasová a nejlépe budou vypadat s modrými džínami – anebo je vyzkoušejte v kombinaci s kostýmkem. Tričko Ani Geislerové (43) navržené pro značku Pietro Filipi je částečně charitativní projekt: stovka z každého prodaného kusu jde na podporu Českého svazu včelařů – proto má na zadní straně nápis Save the Queen (Ochraňujte královnu).

Trička z kolekce Manifesto vznikají ve spolupráci Aniny sestry, herečky Ester Geislerové (35), a módní návrhářky Josefiny Bakošové (40) pod značkou Esterjosefina. Vtipné i absurdní nápisy vzešly na základě sesbíraných vět, které se notoricky a stále dokola používají v partnerských vztazích.

Foto: Archiv firmy

Tričko Ani Geislerové v oversized střihu má potisk včely, koruny a lipových listů. Na foto: Pietro Filipi, 1490 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Trička s originálními nápisy jsou rozhodně trendy. Prodávají se ve třech základních barvách a v dámském i pánském provedení. Na foto: obě trička Esterjosefina, 1660 KčFoto: Archiv firmy

Šaty Ester Geislerové

Pod stejnou značkou Esterjosefina vznikly také čistě bavlněné šaty. Jsou z kolekce To a jen sen. Autorky chtěly vytvořit pohodlné ženské šaty, které lze využít i na lenošení a spaní – a můžete tak v nich snít svůj sen.

Foto: Archiv firmy

Šaty 2 v 1. Lze je využít na spaní i na denní nošení. Na foto: oboje šaty Esterjosefina, 3500 KčFoto: Archiv firmy

Mikiny s texty Báry Polákové

Barbora Poláková (35) je nejen herečka, ale také zpěvačka. A k její poslední desce zvané ZE.MĚ (2018) vznikla i módní kolekce, na jejíž tvorbě se talentovaná umělkyně podílela. Trička, šaty s kšandami i designové mikiny se vyznačují především nápisy a slogany z jejích písniček.

Foto: Archiv firmy

Pokud máte rádi písničky Báry Polákové, určitě se vám budou zamlouvat i její designové mikiny. Na foto: e-shop Barborapolakova, 1290 KčFoto: Archiv firmy

Kabelky Dany Morávkové

Oblíbená herečka Dana Morávková (47) spolupracuje s českou firmou Elega již od roku 2014. Od té doby pravidelně představuje nové kolekce kabelek, na jejichž tvorbě se podílí svými nápady a návrhy. Letošní jaro a léto herečka přišla dokonce s módními ledvinkami a batůžky.

Foto: Archiv firmy

Kabelky z nejnovější kolekce Dany Morávkové se vyznačují zámkem na klopě ve tvaru písmene D. Na foto (zleva): obě kabelky Elega by Dana M.; 5990 Kč, 2990 Kč (hovězina)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Batůžek i ledvinku zdobí ručně vyráběné brože od české sklářské firmy Preciosa. Na foto (zleva): oba modely Elega; batůžek 5650 Kč, ledvinka 3480 Kč (kůže nappa)Foto: Archiv firmy

Čepice Kateřiny Kairy Hrachovcové

Čepice s kšiltem, zvané též kapitánky, jsou velmi oblíbenou módní pokrývkou hlavy a jsou nyní v kurzu nejen u blogerek a celebrit. Tři modely v krásných barvách vznikly ve spolupráci herečky Kateřiny Kairy Hrachovcové (44) s českou firmou Tonak.

Foto: Archiv firmy

Limitovaná kolekce tří kapitánek se šije ve velikostech 55, 56 a 57. Na foto: Tonak; vlevo kapitánka Kaira, fialková s broží 2400 Kč; další dvě čepice 1800 Kč za kusFoto: Archiv firmy

Foto: Tonak

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová ve stylových modelechFoto: Tonak

Vybraly byste si z dnešních designových kousků? Podívejte se také na svatební šaty originálních českých návrhářek.

Načítám