Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku: Veronika Kašáková má jen 2 kabelky!

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Módní inspirace není nikdy dost. A zvláště, když vás do svého šatníku nechají nahlédnout slavné české krásky. My jsme některé z nich oslovili a dnes vám ukážeme pár kousků ze skříně známé modelky Veroniky Kašákové (29).

Článek

Zajímá vás, jak se v civilu nejraději oblékají české celebrity, jaký mají vkus a v čem by vyrazily třeba na večírek nebo do divadla? Jaké další poklady ukrývají jejich skříně? Pojďte s námi do jejich soukromí nahlédnout díky naší nové rubrice Skvosty ze šatníku. Jako první jsme navštívili českou modelku a finalistku České Miss 2014 Veroniku Kašákovou.

Miluje saka a svetry

Veronika nás uvítala v džínách s vysokým pasem a bílém tričku. To je její nejoblíbenější casual outfit doplněný maximálně o sako a lodičky. Saka má hodně ráda, proto jich u této sympatické blondýnky v šatníku najdete hned několik. V tomto kousku oblečení vyráží nejčastěji na schůzky. Podle situace obuje buď elegantní boty na podpatku, nebo pohodlné tenisky. V oblibě má například obchody H, Lindex, Zara či Pietro Filipi.

Foto: Tomáš Rubín

V saku se cítí Veronika nejlépe, nosí ho nejraději k džínám s vysokým pasem. Na nohy obuje elegantní lodičky, nebo sportovní teniskyFoto: Tomáš Rubín

„Mé postavě sluší styl 70. a 80. let. To znamená kalhoty do pasu, basic trička v neutrálních barvách a k teniskám klidně vytažené ponožky. Také mám ve skříni hodně svetrů, kterých si teď na podzim hodlám užít ve velkém,“ říká Veronika. Téměř se nelíčí, preferuje přirozený make-up, který jí nejvíce sedí.

Oblečení, které už nenosí, rozdává po dětských domovech, kde sama vyrůstala. Založila Nadační fond Veroniky Kašákové, který podporuje děti v dětských domovech, aby se po opuštění domova dokázaly v běžném životě postavit na vlastní nohy.

Stačí jí půl skříně

Když jsme viděli Veroniky skříň, napadlo nás, že to bude jen nějaká sezonní a že zbytek oblečení skrývá jinde. O to víc nás zaskočilo, že její věci jsou jen v jedné půlce! Ta druhá patří příteli. „Nepotřebuji mnoho věcí, proto také velmi málo nakupuji. Když už mě ale výjimečně něco zaujme ve výloze, svlíknu celou figurínu, ani si to nezkouším a rovnou si celý outfit koupím,“ překvapuje Veronika. Nepotrpí si ani na kabelky, ve skříni jsme objevili jen dvě. Některé oblečení dostává díky spolupráci s vybranými módními značkami.

Foto: Tomáš Rubín

Veronika nám ukázala nejnovější přírůstek do jejího šatníku, kterým je kožená bunda. Tu prý na podzim unosí nejvíce v kombinaci se šaty. Nebo pod ni zvolí svetřík a doplní džínyFoto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Veronika je velmi skromná a podle toho vypadá i její šatník. Své věci má dohromady s přítelem v jedné skříni. Nenosí příliš šperky ani kabelky, doma má jen dvěFoto: Tomáš Rubín

Na vybrané akce si společenské šaty vždy půjčuje a poslední půl rok má také svou stylistku. „Nevyznala jsem se příliš v drahých značkách a v tom, co se v dané společnosti má nosit, a proto jsem oslovila stylistku. Navíc nemá smysl, abych měla doma ve skříni drahé šaty, které stejně nemohu vynést na dvě události, aby nedošlo k faux pas,“ upřesňuje Veronika, která o sobě tvrdí, že ještě před pěti lety neměla ani vkus, ani styl. Ten jí pomohl najít její inspirativní přítel.

Foto: Tomáš Rubín

Pro společenské příležitosti má Veronika v šatníku tento oblíbený elegantní overal Foto: Tomáš Rubín

Stejně jako Veronika i modelka a vítězka České Miss 2006 Renata Langmannová preferuje přirozený make-up. Podívejte se, jak se líčí.

Reklama