Hlavní obsah

Slavné ženy ve věku 50+ v plavkách! Jak vypadají?

Foto: Profimedia

Hádali byste Brooke Shields padesátku? My ani náhodou! Má tělo třicítkyFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dávno jim není dvacet. Přesto jsou vždy dokonale upravené a kdejaká „dvacítka“ by jim mohla závidět. Ale jak vypadají slavné ženy ve věku 50+ v plavkách? Je to pořád tak uchvacující pohled?

Článek

Už dávno sfoukly padesát svíček na svém narozeninovém dortu, přesto stále platí za hollywoodské krasavice. Jak ale vypadají nenalíčené, s mokrými či neupravenými vlasy a v plavkách? Poznali byste v nich slavné (byť zralé) krásky?

Demi Moore

Nám připadá, že Demi Moore (52) snad nestárne. Pořád se jí daří udržet si dokonale štíhlou figuru, a tak není důvod, proč by nemohla k moři vyrazit v titěrných bikinách. Za nás rozhodně palec nahoru!

Foto: Profimedia

Demi Moore vypadá na svůj věk skvěle, bikin se rozhodně bát nemusíFoto: Profimedia

Julienne Moore

Skvělou herečku Julienne Moore (54) obdivujeme pro její přirozenou krásu a také herecké nadání. Postavu má na svůj věk stále více než dobrou, proto nechápeme, proč se koupe v neforemných kraťasech. Její křivky by si určitě zasloužily víc sexy model!

Foto: Profimedia

Julienne Moore chválíme za krásně štíhlou postavu, ale co ty vytahané kraťasy?!Foto: Profimedia

Goldie Hawn

Excelovala třeba ve filmu Smrt jí sluší nebo v komedii Klub odložených žen. Poslední roky ale Goldie Hawn (69) plní stránky novin spíš kvůli ne úplně povedeným plastickým operacím a napíchaným rtům. Věk se na její postavě samozřejmě podepsal, ale na druhé straně, kdo by nechtěl být rok před sedmdesátkou takhle štíhlý?

Foto: Profimedia

Goldie Hawn je 69 let, takže za nás rozhodně palec nahoruFoto: Profimedia

Sharon Stone

Žije naplno, stále točí filmy, ale veřejnost ji nejspíš stejně bude mít v mysli zapsanou především z filmu Základní instinkt z roku 1992. Jak ale vypadá nestydatá kráska z tohohle snímku v bikinách po mnoha letech? Sharon Stone (57) se rozhodně nemá za co stydět! Její tělo si úsporné plavky vyloženě zaslouží!

Foto: Profimedia

Sharon Stone by měla snad nosit jen plavky, vypadá výborněFoto: Profimedia

Brooke Shields

Na konci května oslavila herečka Brooke Shields padesáté narozeniny, ale když se objevila na pláži v zelených plavkách, nikdo by jí tento věk nehádal. Filmová hvězda má dokonalé tělo a mladistvou tvář, vypadá více než skvěle!

Foto: Profimedia

Brooke Shileds na padesátnici teda nevypadá, uvěřili bychom jí možná tak třicítkuFoto: Profimedia

Helen Mirren

Herečka Helen Mirren (70) je už spíš dáma v letech. Na důchodkyni, co v parku krmí holuby, ale rozhodně nevypadá. Sice už nenosí bikiny, ale i ve vkusných jednodílných plavkách vypadá velmi dobře. Klobouk dolů, kéž by se po plážích procházelo víc takových „seniorek“.

Foto: Profimedia

Tohle že je sedmdesátiletá seniorka? Helen Mirren nám vyrazila dechFoto: Profimedia

Tak co, nemyslíte, že jsou tyhle dámy vážně kočky?

Načítám