Hlavní obsah

Sluha, který smí i do ložnice

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Prosím, odložte siFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při příchodu domů na nás bohužel nečeká úslužný gentleman, ochotný nám pomoci s odložením svršků, několika nákupními taškami, kabelkou, notebookem... Jedinými pomocníky, které zde obvykle máme k ruce, jsou věšáky.

Článek

Věšáky však dnes nepředstavují vybavení vhodné pouze do vstupních prostor domů či bytů. Některé typy věšáků pronikají i do samotných obytných místností, včetně dětských pokojů a dokonce i ložnic.

Věšákové stěny

V předsíních a chodbách se k odložení svršků, tašek a dalších nezbytností využívají především věšákové stěny, které jsou rok od roku dokonalejší. Kromě samotných háčků na svršky mohou mít v sobě zakomponovány nejrůznější odkládací plochy - například na pokrývky hlavy, botníky, zrcadla či držáky na deštníky vybavené odkapávači. Menší věšákové stěny jsou nejpraktičtějším řešením především pro garsoniéry a byty s úzkými vstupními prostory. Naopak velké věšákové stěny mají své místo v interiérech, kde se nemusí šetřit místem.

Závěsné a stojací věšáky

V interiérech se stále častěji využívají i závěsné a stojací věšáky. Přední světoví designéři jim proto věnují náležitou pozornost. Díky ní dnes v obchodech najdete výrobky, které jsou nejen maximálně praktické, ale zároveň mají velmi zajímavý design. A velmi často - bohužel - i hodně zajímavou cenu. Věšáky se dnes vyrábějí z nejrůznějších materiálů. Kromě nejčastěji používaného dřeva se velké oblibě těší i kov, často kombinovaný s plastem výrazných barev, a to zvláště v dětských pokojích.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Němého sluhu pustíme i do ložniceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozvěte je dál

Multifunkční designové věšáky ale nepostávají pouze ve vstupních prostorách. Těmto němým sluhům dnes umožňujeme přístup i do obytných prostor, a to včetně intimních zón, jaké představuje koupelna, dětský pokoj či ložnice. Vstupenkou je jim opět již zmíněný zajímavý design a maximální funkčnost.

Němý sluha hodně vydrží

Služby němých sluhů ocení zvláště v domácnostech, kde některý člen rodiny postrádá základní smysl pro pořádek a své oblečení a osobní věci nesystematicky trousí po celém domě či bytě. Němý sluha mu ochotně podrží nejen oblečení, a to včetně ponožek, ale například i hodinky, kravatu a další nezbytnosti. To ocení nejen samotný „pán" němého sluhy, ale i zbývající členové rodiny, neboť hromádek v bytě přece jen ubude a „paním" tak sluhové šetří nervy.

A co u vás doma, neuplatnil by se němý sluha?

Reklama

Související témata:

Načítám