Hlavní obsah

Šmírovala jsem na swingers party! 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na swingers party si každý přijde na svéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Kde jsme to včera skončili? Aha, už vím... Zbičovaný mladík měl úplně rudou zadnici a ona nad ním stála a usmívala se. Mezitím návštěvníků přibývalo. Ten, kdo šel všem nejvíce příkladem, byl člen personálu.

Článek

Souložil i kameraman

Mezitím se v dolní hale skupinka třech mladých kamarádek odhodlala svléknout a zašpásovat si. Místo diskotéky milování? No, tomu se opravdu říká sex ve městě! Dotýkají se sebe navzájem a radši odcházejí do jiné místnosti, aby měly na hrátky větší klid. Kameraman pochopitelně cítí šanci a tiše skrz hledáček videokamery hlouček sleduje. Dívky to nikterak neruší, ba naopak se do záběrů usmívají a berou kameramana k sobě, stahují mu kalhoty. Zajímá vás, jestli si „dal říct"? ANO. A byl tak šikovný, že u toho nepřestal točit! (A pak že muži nestíhají dělat více věcí najednou.) Poté, co obšťastnil dvě nadržené samičky, rozjitřen odcházel jinam se slovy, že dnes ještě neskončil. Posléze jsem ho zahlédla, jak přímo ve společenské hale rozjíždí další akci s vnadnou blondýnkou.

Nesahej na ni!

Ve dveřích se míjel se svým kolegou, který měl plné ruce práce s točením scény u bazénu, kde si muž s vypracovanou muskulaturou zezadu přidržoval zadeček své partnerky. Podle chování se jednalo o pár, který na sebe navzájem žárlil, takže nikdo jiný kromě kameramana se k nim nemohl přiblížit na méně než pět metrů, neboť potetovaný svalovec ihned začal zlověstně syčet. (Jasné okořenění manželského sexu. Stačilo jim, že se na ně někdo dívá, ale mezi sebe nechtěli vpustit další osobu.) Vyloženě hromadná akce o několika aktérech se na této party nekonala, i když se většinou mnozí domnívají, že právě o tomhle swingers akce jsou. Ve vzduchu jakoby viselo, že souložit se prostě musí, neb to stojí ve smlouvě. A při jejím porušení by nedošlo k vyplacení honoráře. Opravdu to celé působilo trochu křečovitě, aspoň podle mého pohledu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proč nevyměnit diskotéku za swingers?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kolik za to?

Nad ránem kameramani vlastní mnoho hodin materiálu, který putuje na internet, kde si ho za poplatek může stáhnout kdokoliv, od šéfa po souseda. Na prodej tam bude třeba napořád, když o něj bude zájem. Takže slečna si sice v devatenácti letech připadá jako pornohvězda, ale až bude třeba kandidovat do Senátu, šťastná za svoji nerozvážnost určitě nebude. Že ale za svoje „číslo" obdržela hotově čtyři tisíce korun, tak momentálně září štěstím. (Pár stejnou částku dostává dohromady.)

Je něco k jedné hodině ranní a já si balím fidlátka a odcházím. Ochranka se potutelně usmívá a laškuje, zda jsem dostatečně načerpala inspiraci. Jaksi nechápe, že ne každý se skupinovým sexem sympatizuje. Jelikož tak trochu vypadají, že trpí jakousi „nemocí z povolání", ani se nesnažím objasňovat, že osobně těmto aktivitám neholduji. Však víte, jak se to říká: „Některý věci prostě nevysvětlíš..." (A nikdo by mi to stejně nevěřil.)

Reklama

Související témata:

Načítám