Hlavní obsah

Smyslně rafinované řasy

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Můžete si sama určit délku, barvu i hustotu řasFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by nechtěl mít dlouhé řasy jako Penélope Cruz v reklamě na řasenku? Vězte, že nejsou přírodní, ale umělé. Toužíte i vy po pohledu orámovaném dlouhými a hustými řasami? Lehká pomoc, nechte si je narůst v kosmetickém studiu.

Článek

Prodlužování a zahušťování řas provádí vyškolený stylista či i-lash designer. Práce trvá asi tři hodiny podle počtu nalepovaných řas. Můžete si vybrat barevný odstín, délku od 7-17 milimetrů i množství řas. Záleží jen na vás, jestli chcete mít look přirozený nebo dramatický. Máte-li vlastní řasy řídké a krátké, můžete citlivou aplikací řas získat naprosto přirozený vzhled. V případě, že jste zastáncem extrémního dramatického looku, skutečně si to užijete. Můžete popustit uzdu své fantazii v barevnosti, délce i hustotě. Sama navzdory přírodě si vytvoříte vlastní snovou délku a intenzitu zahuštění.

Vlastnosti umělých řas

Umělé řasy vynikají maximální lehkostí, přirozeností, jsou odolné vůči vodě. Používané lepidlo je hypoalergenní a nejdůležitější je, že nepoškozuje vaše řasy, které nadále rostou i s řasovou protézou. Můžete je líčit, ale nemusíte, záleží na vybraném odstínu. Cena se odvíjí od množství nalepených řas, pohybuje se kolem 4500 korun, a závisí i na salonu, který zvolíte. Doplňování odrostlých řas se provádí za čtyři až pět týdnů. Ale když se pro další doplnění nerozhodnete, řasy dál působí dokonale přirozeně. Obráťte se na salon, který má dostatek zkušeností a používá kvalitní odpovídající materiály.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Umělé řasy můžete a nemusíte líčitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Okouzlující hned po probuzení

S umělými řasami se ráno probudíte již „nalíčená". Jste kdykoliv upravená. Můžete se s nimi bez obav oddávat svým oblíbeným aktivitám, jako je plavání, sauna či tanec, aniž byste měla pod očima černé kruhy od mascary. Řasy můžete využít i příležitostně - např. pro svatební den, ples, večírek. Vyzkoušejte je a nejspíš si na ně zvyknete pro jejich pohodlí a skvělý vzhled.

Jak na řasy, když nechcete umělé

• řídké řasy opticky zhustíte linkou nakreslenou pod řasy, a když řasy mascarou nalíčíte několikrát za sebou tak, že necháte předcházející vrstvu zaschnout • na objemu získají, když je před líčením lehce poprášíte pudrem • hodně světlé řasy si nechte obarvit • kleště pro natočení řas používejte vždy před řasenkou

Související témata:

Načítám