Hlavní obsah

Snažíte se o miminko? Tohle zabírá!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marně vyhlížíte už týdny čápa s bílým uzlíčkem? Na plodnost má vliv celá řada faktorů, od prostředí, ve kterém žijete, až po stravu či psychické rozpoložení. Čemu se tedy raději vyhnout a jak plodnost podpořit?

Článek

Rozhodně omezte konzumaci kofeinu, ať už toho v kávě nebo kofeinu z čaje nebo čokolády. Sledujte svou váhu – výzkumy ukázaly, že ženy s nadváhou a podváhou mají mnohem větší problém s plodností než ženy normální váhy. Nezapomeňte na pravidelný pohyb, který protáhne svaly a rozproudí krev. Dbejte na správné stravování a přísun důležitých látek.

Pár zajímavých čísel

Statistiky ukazují, že příčina neplodnosti je zhruba ve 35 % na straně ženy a ve stejném poměru na straně muže. Zbylých 30 % případů je kombinací příčin u obou partnerů. U žen jsou nejčastější příčinou poruchy ovulace, abnormální funkce vejcovodů, poruchy děložního hrdla či dělohy. Muži jsou v tomto směru mnohem méně komplikovaní – téměř vždy je problém v tvorbě spermií.

I když současná medicína pokračuje kupředu mílovými kroky, a to rovněž na poli biologické reprodukce, u asi 5 % párů se příčina sterility nikdy neodhalí.

Vyzkoušejte doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Co dále můžete vyzkoušet

Na českém trhu se nedávno objevila novinka, Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA. Jeho účinnost potvrdila rozsáhlá, placebem kontrolovaná klinická studie amerických lékařů Stanfordské univerzity (Stanford University School of the Medicine, USA, 2006).

Studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivnímdoplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Fertility Blendje doplněk stravy obsahující mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jenž přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.

Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí Fertility Blend pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Fertility Blend pro ženy zakoupíte ve své lékárně. K dostání také varianta pro páry.

Více na stránkách www.fertilityblend.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám