Hlavní obsah

Šok: Každý šestý muž říká, že tchyně je atraktivnější než vlastní manželka!

Foto: Profimedia

Podle nové studie každý šestý muž obdivuje svoji tchyni více než vlastní manželku. Jak to má váš partner?Foto: Profimedia

Reklama

Pečujete o sebe po všech stránkách? Tak v tom pokračujte, protože v tomhle směru vás klidně může převálcovat vlastní matka. Starší, udržované ženy jsou totiž pro muže velkým lákadlem. I pro toho vašeho?

Článek

„Několik let má matka spala s mým manželem,“ svěřila se kdysi jistá Kylie, maminka dvou dětí, stanici Channel 5 s tím, že „máma byla její nejlepší kamarádkou“. Jak to mohla své dceři udělat? No, takové věci se prostě a jednoduše mohou stát nejen za velkou louží, ale i u nás v Evropě – vlastně zvlášť tady.

Krása i ve vyšším věku

Vždyť milf(ky), tedy sexuálně atraktivní starší ženy, podle statistik velmi často lidé na internetu hledají třeba v Norsku, Portugalsku, Rusku, Polsku, Velké Británii, Německu i Česku. Oblíbenosti se těší i „zralé ženy“, které patří mezi deset nejoblíbenějších termínů v porno světě vůbec (společně s teenkami, lesbičkami nebo amatérkami). Zkrátka a dobře, dnešní „maminy“ patří ke žhavému zboží. Ještě stále nevěříte? Jeden ze šesti mužů považuje svoji tchyni za atraktivnější než vlastní paní!

Manželky o sebe nedbají?

Díky u nás méně známé módní značce Peter Hahn pocházející z Německa se odteď všichni budou na matky dívat jinak. Tato společnost totiž vyzpovídala 1500 mužů, jejichž výpovědi jsou zarážející. Čtvrtina dotázaných tvrdí, že skutečně více než sympatizuje s maminkou partnerky, 31 % pánů je přesvědčeno, že sama tchyně pro ně má slabost.

V celkovém součtu z toho „mamky“ vycházejí tak, že každý šestý muž považuje svoji tchyni za atraktivní milfku, která je hezčí než vlastní manželka, aspoň tak to tvrdí sami autoři studie, kteří vyhodnocovali výsledky.

Foto: Profimedia

Jste si jisté, že váš muž je opravdu jen váš?Foto: Profimedia

„Tato data jasně ukazují, že i když se starší ženy mnohdy necítí sexy a připadají si nedoceněné, ve skutečnosti jsou stále obdivované pro svoje vystupování, styl a osobnost celkově,“ uvedli tvůrci studie pro irský magazín Her.ie, jež průzkum uveřejnil. Tak, a teď jestli je to dobře nebo špatně…?

Chyba v Matrixu

„Manžel se může před mojí matkou nakrucovat, jak chce, ale měl by znát hranice. Určitě by mi vadilo, kdyby se před ní naparoval a vkrádal se do její přízně víc, než by se společensky hodilo,“ myslí si šestatřicetiletá Karolína a naráží tak především na vychování současných mužů. „Tak snad každý ví, co se sluší, ne?“ pokládá řečnickou otázku.

Všichni ne, jak dokazuje původní příběh Kylie, a proto by se možná hodilo poznat, jestli se něco neděje. Víte, jak odhalit, že úmysly vašeho partnera vůči vaší matce či kterékoli jiné ženě nejsou čisté a nevinné? Britská sexuoložka a expertka na řeč těla Tracey Cox má návod, jak podprahové sbližování co nejdřív prokouknout. Následující tipy platí pro muže i ženy, tchyně i kamarádky…

Foto: Profimedia

Zralé ženy, které o sebe dbají, muže lákají...Foto: Profimedia

Jak se krotí mlsní kocouři?

„Pokud je váš přítel či manžel usazený mezi vámi a dotyčnou, sedí blízko vás, ale tělo a pohled obrací směrem k ní, hodně se na oba usmívejte, dívejte se jim do očí a svého partnera obdařte majetnickým gestem, třeba polibkem na tvář a stisknutím jeho stehna. To utvrdí váš vztah a probudí v něm natolik silný pocit viny, že si uvědomí záludnost svých myšlenek,“ doporučuje Tracey Cox s tím, že se vyplatí všímat si i autoerotických doteků, které znamenají zradu.

Pokud si partner v přítomnosti svojí tchyně hladí krk či paže, upravuje se a uhlazuje, aby vypadal co možná nejlépe, a do toho přidává krátké, jakoby rozpačité úsměvy, pravděpodobně se cítí být k ní přitahován.

„Ověřte si svou domněnku. Přibližte se k partnerovi, napodobujte jeho pohyby, mile se na něj usmívejte, nalaďte tichý a důvěrný tón, začněte mluvit o něčem, co vás spojuje, a odhrňte mu z čela imaginární pramen vlasů. V případě, že ztuhne, zakloní se nebo se odtáhne, když se k němu přitulíte, je zle,“ uzavírá odbornice. Tak snad to nebude váš případ…

A co byste dělaly, kdyby váš partner mlsně pokukoval po vaší matce?

Reklama

Načítám