Hlavní obsah

Vyražte v šortkách. Víme jak!

Foto: NewYorker

Letošní léto si užijte v trendy šortkách!Foto: NewYorker

Reklama

Že byste doma žádné neměly? Tak pro ně vyrazte do oblíbených obchodů! Jsou totiž nesmírně pohodlné, neuvěřitelně praktické a zároveň stylové. Většina z nás si bez nich navíc léto ani nedokáže představit – ano, samozřejmě mluvíme o šortkách, kraťasech, bermudách! Z našich třech stylingů si určitě vyberete!

Článek

Existují nejrůznější délky šortek, maximální bývá ke kolenům – a opět – čím ideálnější postavu máte, tím kratší si můžete dovolit. Co se týče střihu, záleží na vašem typu postavy. Pokud máte silnější zadeček, pořiďte si šortky s kapsami nebo zajímavou výšivkou, které širší plochu vašeho pozadí opticky „rozbijí“ a jednoduše odvedou od vašeho nedostatku pozornost. Z materiálů si můžete vybrat plátěné, bavlněné a pravděpodobně nejoblíbenějším materiálem je džínovina.

Elegantně do práce

Je jasné, že do kanceláře se kraťoučké mini šortky naprosto nehodí! Pro tuto příležitost je dobré vlastnit šortky v délce kolem kolen. Takové plátěné kraťasy s nažehlenými puky se stanou skvělou variantou ve chvíli, kdy se sejde opravdu horký den a vaše nechuť k těsnění se v nepohodlné sukni.

K elegantním šortkám se hodí stejně laděný vršek – skvěle budou vypadat v barvě velbloudí srsti s bílým topem – zastrčte do nich košili s krátkým rukávem nebo jejich eleganci rozbijte rozevlátou letní tunikou. Jednoduchost tohoto outfitu okořeňte lesklým koženým páskem v barvě šortek a zajímavým řetízkem. Vezmete-li si lodičky, budete koukat, jak vám zkrásní lýtka. A zvolíte-li je v lakovaném béžovém provedení, celkový dojem bude skutečně šik. Tato délka ale podpatky zas tak nevyžaduje a vy si klidně můžete do práce vyšlápnout v pohodlných balerínkách, aniž by to výslednému dojmu nějak uškodilo. Uvidíte, jak vám tato jednoduchá, ale zároveň stylová kombinace osvěží pracovní den!

Na foto zleva: Topshop, Mango, H

Na foto zleva: Mango, Zara (vpravo dole)

Pohodlně do města

Plánujete vyrazit s kamarádkou na nákupy či na posezení v oblíbené kavárničce? Chcete se především cítit pohodlně? Pak zkuste šortky z příjemného materiálu do půli stehen, ve kterých můžete v nejrůznějších krkolomných polohách prosedět celý den. Ideální jsou ty s kapsami, ve kterých si můžete nechat odpočinout vaše ruce unavené z probírání všech těch regálů a ramínek v oblíbených obchodech.

Čím je doplnit? V tomto případě je variant skutečně mnoho a záleží na tom, jaký styl je vám blízký. Pro ženy vyznávající sportovní módu stačí tílko a mikinka s kapucí, tenisky a módní sluneční brýle v zářivé barvě. Romantičky je mohou doplnit nadýchaným květinovým či zářivě bílým topem z lehoučkého materiálu s efektními výšivkami, slaměným kloboučkem a botkami se zavazováním kolem lýtek. Od toho, abyste s sebou měly vše potřebné, jsou tu maxi kabely, které s šortkami do půli stehen tvoří svou objemností zajímavý kontrast.

Na foto zleva: Topshop, Lindex, H

Na foto: vše H

Stylově do klubu

Je před vámi noc plná zábavy, tance a drinků? Vyrážíte do klubu nebo na diskotéku? V tom případě vám to musí ohromně slušet. Poradíme vám, jak se vyhnout tradičnímu zoufalému postávání před otevřenou šatní skříní.

Pořiďte si krátké džínové šortky – jejich využití je skutečně mnohostranné, do baru se ale musíte prostě vyfiknout! Pokud se bojíte možného odhalení nevzhledných ďolíčků na stehnech, vezměte si pod ně punčocháče. Skutečně sexy jsou ty černé, průsvitné, a pokud chcete nastávající večer řádně opepřit, oblečte pod ně punčochy síťované! Rady na sexy nohy najdete ve článku Pomerančová kůže? Už nikdy!. Podpatky jsou v tomto případě nutností, protáhnou postavu a nohy a to je k tomuto střihu potřeba. Výběr topu už je na vás – zvolte volný a nechte si ho spadnout na jedno rameno – dodá vám ledabylý šmrnc. Pozor na výstřih – samozřejmě záleží na konkrétním topu, ale vyvarujte se toho, že byste vypadala zbytečně moc vyzývavě. Za kabelku zvolte velké psaníčko nebo kabelku na rameno. Do vlasů připněte efektní sponku a na ruku navlékněte pěknou řádku náramků! Budete hvězdou večera!

Na foto zleva: Debenhams, H

Na foto zleva: Vero Moda, Debenhams, H

Jaké šortky preferujete vy? A propos, už jste viděly absolutní trendovky ulítlé boty z plastu?

Reklama

Načítám