Hlavní obsah

Špionáž: Jak se fotí Táňa Kuchařová

Foto: Matúš Tóth

Interiér autobusu působí opravdu stylověFoto: Matúš Tóth

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je sobotní ráno. Nacházíme se v areálu pražské vozovny Střešovice a s napětím se vydáváme k historickému autobusu z padesátých let. Ne, nechystáme se na výlet. Jdeme se podívat na nádhernou Taťánu Kuchařovou, která právě pózuje pro kampaň jaro/léto úspěšné návrhářky Ivany Mentlové! Připojíte se k nám?

Článek

Na první pohled prázdná vozovna je asi tím posledním místem, kde byste mohli očekávat, že narazíte na Miss World 2006 a úspěšnou topmodelku v jedné osobě Taťánu Kuchařovou. Ta tu ale přesto neúnavně předvádí pózu za pózou, oblečená v jarní kolekci jedné z nejnadějnějších návrhářek současnosti, Ivany Mentlové. Je to už podruhé, co spolu tahle dvojka spolupracuje na kampani, Táňu jste mohli vidět i v Ivanině předchozí kolekci podzim/zima.

Foto: Petr Bureš

Ivana Mentlová a Ivana Tokárska ještě naposledy kontrolují Tánin modelFoto: Petr Bureš

Foto: Petr Bureš

Celý tým v akciFoto: Petr Bureš

Foto: Petr Bureš

Naše videoreportérka Petra zpovídá TáňuFoto: Petr Bureš

Chcete nahlédnout do jarní kolekce Ivany Mentlové a zároveň vidět krásnou Táňu v akci? Podívejte se na „špionáž“ videoreportérky Péti!

A proč si návrhářka vybrala zrovna Taťánu? Určitě ne jen díky její krásné tváři. „Táňa je velká osobnost, se srdcem na správném místě. Ve všem, co dělá, je naprostá profesionálka, a navíc má neuvěřitelné charisma,“ pěje chválu návrhářka a dodává, že Táňa je takový chameleon, který dokáže „vynést“ všechny šaty.

Foto: Matúš TóthModely jsou vysoce ženské

Foto: Matúš Tóth

Kůže je poznávací značkou návrhářkyFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš TóthKabelky jsou prací designérky Lenky ČegiňovéBarvám vstup zakázán

A v jakém duchu se celá kolekce nese? Žádné divoké barvy nečekejte. Ivana Mentlová totiž dává přednost přírodním tónům a velkou roli pro ni hrají především kvalitní materiály. Jarní kolekce byla inspirována punkem a glam rockem 70.–80. let. Objevují se vysoce ženské siluety, kontrastně doplněné motorkářskými okovanými bundami, motivy hadí kůže, korzetové šaty, kožené kalhoty nebo vesty. Modely jsou potom doplněny úžasnými kabelkami slovenské designérky Lenky Čegiňové, se kterou návrhářka již několik sezon spolupracuje.

Foto: Matúš Tóth

Celá kolekce se nese v duchu glam-rockuFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš Tóth

Objevuje se i motiv hadí kůžeFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš Tóth

Korzetové šaty Táně skvěle padlyFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš Tóth

Taťána Kuchařová jako jediná Češka získala titul Miss WorldFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš Tóth

Koženou bundičku můžete podle návrhářky kombinovat i s elegantnějšími kouskyFoto: Matúš Tóth

Foto: Matúš Tóth

V kolekci se objevují stylové vestičkyFoto: Matúš Tóth

Související témata:

Načítám