Hlavní obsah

Spodní prádlo - naše druhá kůže

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Prádlo by vám mělo poskytnout pohodlíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy milují spodní prádlo. A muži si při setkání se ženou její spodní prádlo živě představují, samozřejmě nanejvýš erotické a sexy. Nejdůležitější je však pocit pohodlí, prádlo prostě musí skvěle padnout. Podle čeho si prádlo vybíráte vy?

Článek

Osobitost především

Při setkání se sebevědomou ženou si můžete být stoprocentně jistí, že pod svrchní elegantní slupkou skrývá tu neméně stylovou a krásnou. Pokud má žena, byť sebelépe oblečená, pod sukní seprané „bombarďáky", určitě to na ní poznáte. Spodní prádlo představuje jakousi intimitu každé z žen a je jen na ní samotné, zda se o ni podělí s někým blízkým. Ale i kdyby ne, už ten pocit přitažlivosti stojí za to. Spodní prádlo vyjadřuje osobnost každé ženy a důležité je, aby jí skvěle padlo a cítila se sama sebou, a to v každé etapě života.

Pro extravagantní mladé ženy

Na nedávné přehlídce spodního prádla Lisca byla představena modelová řada, jejíž typickým znakem je pohrávání si s kovovými odstíny černé a stříbrné. Ekluzivní materiály jako francouzská krajka, hedvábí, satén jsou velmi citlivě kombinovány s kovovými ozdobami a doplňky. Krajkové podvazkové pásy mají kožešinové lemy, atypické korzety se stojáčkem a dlouhé saténové rukavice zase evokují módu 30. let. Modelky oblékly kromě prádla i extravagantní šifonové peleríny, atypické pokrývky hlavy nebo honosně zdobené vlasové čelenky a maxivějíře. Dokonce i škrabošky na jejich tvářích souzněly s celou kolekcí a lahodily oku diváka. Těm nejmladším pak byla představena řada Cheek by Lisca, velice moderní a hravá.

Foto: Lisca

Muže sexy prádlo rozpálíFoto: Lisca

Pro dámy s plnějším hrudníkem

I ženy, které zrovna nemají míry supermodelek nebo se jim s přibývajícími léty trochu změnily proporce, chtějí nosit hezké a především skvěle padnoucí prádlo. Značka Triola jim jejich přání již po léta bezezbytku plní a zásobuje trh např. kvalitními a elegantními podprsenkami až do velikosti I. Spodní prádlo perfektně tvaruje linie a je maximálně pohodlné. Výborně propracované fazony mají široká ramínka a jsou důkladně vypodložené, aby ženám s většími objemy košíčků vylepšovaly jejich plnější postavu. Kolekce Charme představuje luxusní dámské prádlo ušité z prvotřídních krajek, vyšívaných tylů a jemných úpletových materiálů. Kolekce moderního hladkého prádla YeeA se zase vyznačuje jednoduchým stylem, přirozenými liniemi a mladistvým designem. Pro všechny příležitosti nabízí i ramínka za krk nebo ramínka transparentní, která se skvěle hodí pod přiléhavé oblečení.

Pro kojící maminky

Je nasnadě, že i maminky na mateřské dovolené, které kojí své ratolesti, chtějí být krásné a cítit se ve svém prádle dobře. Podprsenky pro kojící ženy jsou speciálně upravené. Například firma Anita dodává na trh podprsenky z bavlněného mikrovlákna, které je příjemné, prodyšné a umožňuje pokožce dýchat. Pohodlný pocit při nošení zabezpečuje i měkké flaušové vlákno na spodní části košíčků. Zadní díl je variabilně nastavitelný, protože se dá předpokládat, že u žen po porodu se tělesné proporce velmi rychle mění. Důležitá je speciální vnitřní konstrukce, která umožňuje otevření košíčků pro pohodlné kojení, tzv. KwikKlik - systém. Ramínka jsou většinou rozšířená, často elegantně zdobená. Ani u kojících podprsenek neopomíjejí jejich výrobci design. Na výběr jsou trendy modely v rozmanitých barevných variacích a potiscích. Již dávno neplatí, že mateřské prádlo je nevkusné, ale přesně naopak. Maminkám to poslední dobou opravdu sluší!

Milé dámy, proberte své možná již hodně použité spodní prádlo a vyražte na nové nákupy. Určitě si vyberete!

Reklama

Související témata:

Načítám