Hlavní obsah

Startuje festivalová sezona! Jaké trendy vám nesmí chybět?

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Doba letních festivalů a koncertů pod otevřeným nebem se nezadržitelně blíží, takže pokud máte lístky v kapse, je nejvyšší čas začít vybírat outfit, ve kterém nesplynete s davem. Jaké trendy jsou letos na programu?

Článek

Ať už vám ve sluchátkách zní divoké beaty rockových kapel nebo taneční rytmy RnB, festivalové sezoně vévodí krátké topy, rozvlněné třásně a extravagantní doplňky. Omrkněte odvážné kombinace a nechte se inspirovat stylovými kousky z našich obchodů.

Rock for People 

Od čtvrtého do šestého července se v Hradci Králové koná 24. ročník jednoho z největších českých rockových festivalů. Pokud vám tato akce nesmí uniknout a stále nevíte, co na sebe, vsaďte na barvy typické pro hudební skupinu Rolling Stones. Červeno-černá kombinace, roztrhaná džínovina a drsné martensky vám nesmí chybět.

Foto: Archiv firmy

Na foto: 1. Náušnice, About You, 309 Kč. 2. Boty, Dr. Martens, 4654 Kč. 3. Top, Urban Classics, 439 Kč. 4. Sukně, Levi's, 1499 Kč. 5. Batoh, Urban Classics, 1037 Kč (vše prodává About You)Foto: Archiv firmy

Colours of Ostrava 

Od 17. 7. do 20. 7. máte možnost navštívit festival v Ostravě, který je směsicí snad všech hudebních žánrů, každý si zde zkrátka najde to své. V retro maxisukni, něžném topu a teniskách se slaměnou podrážkou zabodujete na plné čáře.

Foto: Archiv firmy

Na foto: 1. Top, Glamorous, 777 Kč. 2. Boty, About You, 1297 Kč. 3. Sukně, Denham, 3354 Kč. 4. Kabelka, Only, 795 Kč. 5. Náušnice, Sweet Deluxe, 465 Kč (vše prodává About You) Foto: Archiv firmy

High Jump 

V zatopeném lomu v obci Hřiměždice se každý rok pořádají závody v cliffdivingu. Kromě skoků do vody tu můžete obdivovat od prvního do třetího srpna i hudebně nabitý program. Neonové barvičky a pohodlné obutí jsou nutností!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Kšilt, Lindex, 399 Kč. 2. Pantofle, Kazar, 1495 Kč. 3. Overal, New Yorker, 299 Kč. 4. Prsten, Mango, 399 Kč. 5. Kabelka, Zara, 899 KčFoto: Archiv firem

Burning Man 

Co se týče nejkrásnějších, ale zároveň i nejbizarnějších módních trendů, mezi festivaly jednoznačně vévodí Burning Man, pořádáný v poušti Black Rock Desert v Nevadě. Letos potrvá od 25. 8. do 2. 9. a o přehlídku stylových outfitů zde tradičně nebude nouze. Účastníci se totiž řídí heslem: Čím extravagantnější, tím lepší! Troufnete si na podobný model i vy? Na akci Prague Pride, která proběhne od 5. 8. do 11. 8., je k vidění rovněž mnoho výstředních „kostýmů“.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. Boty, Zara, 799 Kč. 2. Šortky, Bershka, 349 Kč. 3. Sluneční brýle, Izipizi (prodává Freshlabels), 1490 Kč. 4. Plavky, Fashion Island, 4500 Kč. 5. Síťovaný kabátek, Zara, 2999 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám