Hlavní obsah

Supporti startují svou Tour 08

Foto: Ondřej Pýcha

Kapela Support LesbiensFoto: Ondřej Pýcha

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Support Lesbiens se pouhý měsíc po vydání svého sedmého studiového alba Lick it, které do rozhlasového éteru uvedla pilotní píseň Twice Shy, vydávají na turné po Čechách a Moravě.

Článek

,,Myslím, že se nové skladby povedly, a těšíme se, až je předvedeme i naživo," hodnotí novinku frontman Kryštof Michal, který vzápětí dodává: „V rámci tohoto turné zavítáme nejen do hal, ale i komornějších prostorů včetně klubů."

Atmosféru koncertů bude dotvářet speciálně navržená scéna. Téměř dvouhodinový program nabídne jak písničky z novinky Lick it, tak osvědčené hity Support Lesbiens. Hostem celého turné bude skupina Clou, které v těchto dnech vychází nové album For Tonight.

„O Clou jsme už přemýšleli několikrát, ale vyšlo to až teď. Myslíme si, že toto spojení bude zajímavé i pro naše fanoušky," dodává kytarista Hynek Toman.

Foto: Roman Černý

Host turné: kapela ClouFoto: Roman Černý

Support Lesbiens Lick it Tour 08

Host: Clou

17. 10. Teplice - Zimní stadion 18. 10. Nejdek - KD 22. 10. Praha - Incheba Aréna (Malá sportovní hala) 24. 10. České Budějovice - Bazilika 31. 10. Jihlava - Sportovní hala 04. 11. Brno - hala Vodová 07. 11. Zlín - hala Novesta 11. 11. Ostrava - Bonver Aréna 22. 11. Krnov - Kofola 27. 11. Plzeň - DK Inwest 28. 11. Příbram - Junior klub 29. 11. Děčín - Škuner

Více na www.supportlesbiens.cz

Reklama

Související témata:

Načítám