Hlavní obsah

Svatby podle horoskopu: Co čekat, když se vdává Lev, Štír či Blíženci?

Foto: shutterstock

Chtěli byste dopředu vědět, jaká bude svatba vašich známých? Poradí vám jejich znamení horoskopuFoto: shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je oblíbeným časem svateb a je velká šance, že i vy budete na nějakou pozváni. Na co se připravit? Jaká svatba bude podle toho, jakého znamení jsou nastávající novomanželé? Čtěte dále.

Článek

Svatební veselí leckdy mohou narušit i zdánlivé maličkosti. Zjistěte si tedy znamení těch, kteří se berou, a připravte se na to, jaká jejich svatba nejspíš bude a na co si dávat pozor, co je pro ně opravdu důležité. Znamení horoskopu totiž prozradí ledasco.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Berani se do všeho vrhají po hlavě a nepatří mezi ty, kteří zdlouhavě rozvažují – může se tedy stát, že vás tahle pozvánka na svatbu trochu zaskočí. Na druhé straně můžete počítat s o něco uvolněnější atmosférou, Berani na přípravě tolik nelpí a rozhodují se rádi z minuty na minutu, proto pro ně svatba nebude vrcholným životním dílem, kde je sebemenší zádrhel koncem světa. Pravděpodobně si užijete spoustu zábavy a tahle svatba bude opravdu připomínat oslavu jednoho vztahu bez příliš naškrobené atmosféry.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Svatby Býků bývají velmi romantické a pastelové, plné květin a srdcí. Pro Býky je tento den opravdu důležitý a na přípravě si dávají záležet, dokážou si s výzdobou opravdu vyhrát a podobné svatby vypadají jako z jiného světa. Ale opravdu důležité je pro ně hlavně to, aby všechno proběhlo poklidně, hlavně co se mezilidských vztahů týká. Hádky si nechte na jindy, tady na ně není místo. Kromě toho jsou Býci také poměrně šetřiví, právě oni často volí řešení, kdy si hosti platí alespoň částečně svou útratu, například tvrdý alkohol.

Foto: Shutterstock

Jak poznáte nevěstu narozenou ve Vodnáři? Má jednoduché šaty a preferuje přírodní doplňkyFoto: Shutterstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci obvykle mají mnoho přátel i známých a nejsou schopni se rozhodnout, kdo je pro ně tím nejdůležitějším – jejich svatby tak bývají obrovské a hostů je opravdu plno. Vzhledem k tomu, že jsou ale i výborní baviči, nikdo se na nich nenudí, program je vždy připraven tak, aby prolomil ledy a seznámil i babičky s kamarády z fotbalu. Blíženci se často také na svatbě vytasí s nějakým překvapením a odhalí nějakou svou stránku, kterou jste dosud absolutně neznali. Buďte připraveni na všechno.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Romantičtí a citově založení Raci často tíhnou ke svatbám menším a jednoduchým, kde se sejdou ti opravdu blízcí a důležití pro oba novomanžele. Stmelení rodin je pro ně klíčové, proto jsou tyto svatby hodně o konverzaci a sbližování. Raci také často volí svatby v přírodě, v jednoduchých šatech a s lučním kvítím, důležitější než výzdoba a krásné oblečení je pro ně to, aby se všichni cítili pohodlně. Na těchto svatbách zahoďte předsudky a snažte se druhé opravdu poznat – tím uděláte Rakům největší radost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lví svatby se dají vystihnout jedním slovem: opulentní. Lvi si den, kdy světla reflektorů míří jen a jen na ně, naprosto užívají a chtějí, aby na tyto okamžiky nikdo nezapomněl. A v tomto duchu se nese celá svatba – od obrovských či extravagantních šatů přes neobvyklou výzdobu a barvy až po opravdu bohatý raut či hostinu plnou exotických pokrmů, o kterých jste možná ještě nikdy neslyšeli. Nechte je, ať si to užijí, tento den je opravdu jejich. A tak se prostě nechte nadchnout tím, co si pro vás připravili, to je potěší nejvíc.

Foto: shutterstock

Velkou a rozvernou svatbu si nejčastěji zařizují lidé ve znamení LvaFoto: shutterstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pro Panny je vlastní svatba tak trochu noční můrou a málokdy si své svatební okamžiky opravdu užijí. Zorganizovat takovou svatbu je totiž náročné a Panny ji musí mít propracované do puntíku, naprosto perfektně. Hlavním úkolem všech zúčastněných je tedy nedělat problémy, držet se precizních pokynů tak přesně, jak to jen jde, a snažit se hlavní aktéry uklidnit, aby si oslavu své lásky taky užili. Kromě toho ale tahle svatba bude naprosto famózní a všechno půjde jak na drátkách – do nejmenších detailů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I Váhy jsou romantické duše a chtějí, aby jejich svatba byla jako z pohádky. Jejich problém je, že si jsou výsledkem trochu nejisté – málokdy měly na začátku úplně jasnou představu toho, co chtějí, a teď možná zpochybňují své rozhodnutí. A to se týká i všech panických záchvatů a krizí, jestli se vůbec vydávají k oltáři s tím pravým! Udržte Váhy v klidu a jejich nerozhodnost na uzdě, několikrát jim potvrďte, že jim to moc sluší, a všechno bude v pořádku. A tahle svatba bude opravdu pohádková.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štíři na svých svatbách často křísí všemožné tradice a pověry, aby do svého manželství vykročili správnou nohou. Svatba pro ně ale bývá někdy až tak intimní záležitostí, že jsou to právě oni, kdo nejčastěji prchá kamsi za moře, kde se nechá oddat v tajnosti a rodině a přátelům jen šťastnou novinku zpětně oznámí. Pokud už na větší svatbu dojde, čekejte spíš něco civilního a střídmého, své emoce totiž Štíři neradi vystavují a doopravdy si ten svůj vztah oslaví až v soukromí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro Střelce je na svatbě důležité hlavně to, aby se cítili pohodlně – nebudou se stavět na hlavu jen pro to, že si některá ze vzdálených rodinných tetiček bude stěžovat, že nemá na stole dostatečně horkou kávu. Vlastně takovou tetičku na svatbu nejspíš ani nepozvou, protože upřímnost je pro ně na prvním místě a nebudou se přece kvůli někomu celou dobu přetvařovat. Střelci si svatbu chtějí užít s těmi, které mají opravdu rádi, nedělají si hlavu s nečekaným hostem na poslední chvíli ani s někým, kdo tak úplně nedodrží dress code. Hlavně to s nimi upřímně oslavte.

Foto: shutterstock

Tradic se drží lidé narození v Kozorohu. Sedí to na vaše přátele?Foto: shutterstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Svatba s Kozorohem v hlavní roli bude pravděpodobně dost tradiční, po všech stránkách od oblečení přes hudbu až po knedlíčkovou polévku na hostině. Kozorozi nemají rádi výstřelky a novoty a radši se přidrží osvědčeného modelu. Právě oni se často berou přímo na radnici místo toho, aby vyráželi kamkoli jinam – nemají problém se přizpůsobit osvědčenému a nepotřebují, aby byla jejich svatba nezapomenutelná. Pozor jen na ujetá překvapení a příliš vypečené vtípky, Kozorozi mají v tomto ohledu práh tolerance poměrně nízko.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnáři jsou nespoutané umělecké duše, a často je tak jejich svatba poměrně netradiční. Před pompézností zámků a parků spíše utíkají do přírody, a pokud potkáte bosou nevěstu v jednoduchých šatech s věncem lučního kvítí na hlavě, pravděpodobně jde o znamení Vodnáře. Často si postaví hlavu a všechno si udělají po svém, klidně k nelibosti ostatních. Vodnáře v tomto ohledu nic nemůže rozházet. Potěší je originální dárky a přání, která je utvrdí v tom, že je opravdu znáte a máte rádi – nic prefabrikovaného.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Kreativní Ryby kolem sebe jaksi nedopatřením rozsévají jakési kouzlo, díky kterému bude nejspíš i jejich svatba neobyčejně magická. Mají cit pro detail a zajímavé nápady a během celé svatby se jistě mnohokrát pozastavíte nad nejrůznějšími detaily a vychytávkami, se kterými přišly. Často se stává, že Ryby ze své vlastní svatby tak nějak zmizí – tento důležitý den si totiž chtějí užít hlavně se svým protějškem a ostatní je tak trochu zdržují. Přesto se ale vždycky předem postarají, aby nikdo nestrádal, jak velí jejich rybí ohleduplnost.

Navštívili jste letos vy nějaké svatební veselí?

Reklama

Související témata:

Načítám