Hlavní obsah

Svetr? Nezbytný kousek pro váš podzimní šatník

Foto: Lindex

Foto: Lindex

Výrazné a poutavé barvy – základní prvek kampaně Lindex Knits 2018. Klasickou černou a zemité barvy, které vévodily kolekcím v minulých letech, vystřídaly pleteniny ve výrazných barvách, především fuchsiové a čistě modré. Společnost Lindex ve své nové pletené kampani propojuje výjimečnost těchto barev s každodenním životem jejich nositelů.

Článek

Nechybí oblíbené kousky ve stylu oversized a pohodlné roláky. Najdete zde i zajímavé kombinace materiálů, jako například saténové sukně doplněné pleteninami či různé střihy šatů ve stejné barvě.

Kolekce byla inspirována „street stylem“ napříč celým světem, influencery a sociálními médii. Zaměřila se na prémiové materiály, jakými jsou vlna merino, vlna alpaka a kašmír, které rovněž podporují iniciativu společnosti Lindex v oblasti udržitelnosti, a to tím, že vyrábějí z produktů s dlouhou životností.

Pletený svetr s rolákem

Zajímavá pletená textura dodává tomuto svetru úplně nový vzhled. Díky ní, příjemnému roláku i měkkému materiálu je tento svetr skutečným hrdinou podzimu, a navíc vám poskytne moderní vzhled.

Foto: Lindex

ilustrační fotoFoto: Lindex

Pletený svetr s rolákem

Získejte módní styl v tomto pohodlném svetru s rolákem s jemným pleteným geometrickým vzorem.

Foto: Lindex

ilustrační fotoFoto: Lindex

Pletený svetr

Tento pletený svetr z měkké hřejivé směsi bavlny vás udrží v teple a pohodlí. Vyplétaný vzor a vysoký stojáček zajistí trendy vzhled.

Foto: Lindex

ilustrační fotoFoto: Lindex

Celou kolekci pak doplňují hřejivé doplňky, vlněné šály s dlouhými střapci, kašmírové čepice a kožené rukavice.

Kolekce je dostupná v prodejnách i na lindex.com od 4. října 2018.

Reklama

Načítám