Hlavní obsah

Orgasmus: Vyleťte ke hvězdám!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nesledujte vášeň v kině, zažijte jiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že orgasmus má být jedním velkým výbuchem vášně, při němž by se měly zvedat vlny oceánů, rozpadat skály? A nebo by při vašich hrátkách měla vaše sousedka alespoň nespokojeně mlátit smetákem do stropu? Jasně, že ano! Pojďme si náš orgasmus užít!

Článek

Privilegium pánů tvorstva

Ještě do poloviny minulého století bylo nám ženám do hlavy vtloukáno, že na prvním místě je uspokojení partnera. A to především proto, aby nám neutekl za nějakou jinou, obětavější partnerkou. Ženské uspokojení bylo opomíjeno. V šedesátých letech ale došlo k uvolnění morálky a sexu a o orgasmu se začalo víc psát i mluvit. Dnes už naštěstí společnost o ženském právu na explozi vášně nepochybuje.

Nejste frigidní

Některé ženy touží po orgasmu marně. Ovšem prozatím... Obvykle se schopnost prožít ho, zlepšuje věkem. A někdy je třeba na něm maličko zapracovat. Ale trochu té nespravedlnosti s obtížemi při dosahování této slasti nám příroda vynahradila potenciální kvalitou a mnohonásobností. Ženské orgasmy jsou totiž mnohem delší než mužské. A pokud se povedou, patří mezi ty nejkrásnější prožitky!

Vášeň na knoflík!

Sexuologové říkají, že na ženském těle existují dva spouštěče rozkoše - klitoris a bod G. Pokud o něm do dnešního dne nevíte, zahrajte si s partnerem hru na hledání bodu G. Jak na to? Lehněte si na záda, roztáhněte nohy a zadeček si podložte polštářkem. Pak je již vše na vašem partnerovi - nejdelším prstem (nejlépe navlhčeným v lubrikaním gelu) ať zajede do pochvy a asi ve dvou třetinách délky vaginy zatlačí směrem dopředu ke stydké kosti. Prstem ať pohybuje - může i trochu silou - ze strany na stranu... Až se dotkne vašeho bodu G, určitě to ucítíte. K ještě větší rozkoši může stimulovat palcem druhé ruky i poštěváček.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Žena má také právo na orgasmusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Cesta na vrchol!

Většina žen miluje mazlení a orální sex. Vůbec se nestyďte toto svému partnerovi naznačit a požadujte to! Klidně si i říkejte o jiné rozkoše, které vám dělají dobře a na které narazíte třeba zcela náhodou při vašem milování. Zapamatujte si, co vás vzrušuje, a příště to chtějte také. Jen tak se zkvalitní váš společný sex a neusne na mrtvém bodě. Určitě se dopracujete i k tomu, že sousedka bude skutečně mlátit smetákem do stropu.

Je ale také dobré pro super sex něco udělat...

Pár rad před sexem:

  • Udělejte si pauzu: Milování není jen zběsilou honbou za orgasmem. Inspirujte se sexuální technikou z Indie, tantrou. Vaše prožitky zvýší udržování očního kontaktu, hluboké dýchání a pomalejší sex.
  • Žijte zdravě: Sport rozproudí vaše tělo a bude pro vás pak jednodušší se vzrušit. Posilovat totiž můžete i svaly pánevního dna.
  • Buďte svěží: Milování si nejvíce užijete, když jste odpočaté. Jeden den si zalenošte a počkejte na svou drahou polovičku v posteli a v podvazkách! A to by bylo, abyste konečně neokusily tu dlouho očekávanou slast a vášeň, zvanou orgasmus!

Reklama

Související témata:

Načítám