Hlavní obsah

Tajný recept na bujnou hřívu přírodní cestou!

Foto: venira.cz

Foto: venira.cz

Asi každá žena si přeje mít krásné, dlouhé, lesklé, a hlavně zdravé vlasy. Málokterá toho však dosáhne a většinou si s tímto problémem bohužel vůbec neví rady. Nevěšte hlavu! Celá věda se skrývá pouze v tom, jak dobře budete o své vlasy a vlasovou pokožku pečovat. A my už víme, jak na ně!

Článek

Lámavé a poškozené vlasy bez života nebo jejich pomalý růst či nadměrné vypadávání. To jsou problémy, které nás trápí nejčastěji. Co nebo kdo je ale zodpovědný za celkový stav našich vlasů? Ten ovlivňuje opravdu mnoho faktorů, na které bychom měli brát ohled. V žádném případě bychom je neměly podceňovat a měly bychom pro ně začít něco okamžitě dělat. Je to totiž snazší, než si myslíte!

Co ovlivňuje stav vašich vlasů?

  • Genetické dispozice -
  • Hormonální změny -
  • Stres -
  • Nevyvážená strava -
  • Špatná péče o vlasy -
  • Nevhodně zvolená vlasová kosmetika -

Vsaďte na kvalitní doplňky stravy a vlasovou kosmetiku!

Skvělá cesta, jak dopřát vlasům důležité vitaminy a minerály je prostřednictvím kvalitních doplňků stravy, které jim dodají potřebnou výživu a vše, co právě potřebují. Našim osvědčeným tipem je vyzkoušet přírodní doplňky stravy a vlasovou kosmetiku od firmy Venira! Jedná se o českou firmu, která byla založena roku 2017 a která už má na kontě stovky spokojených zákaznic! Produkty se zaměřují na komplexní péči o krásu a zdraví vašich vlasů. Vybrat si tak můžete od kapslí a kostiček pro vlasy, nehty a pleť po kolagenové drinky, šampony a kondicionéry až po zahušťující vlasové sérum! O vlasy totiž není důležité pečovat pouze zevně, ale také vnitřně.

Foto: venira.cz

Produkty pro péči o vlasy od české firmy VeniraFoto: venira.cz

Náš tip

Naprostou peckou a zároveň novinkou firmy Venira jsou Premium kapsle pro vlasy, nehty a pleť. Obsahují komplex 20 přírodních účinných látek. Mezi nimi jsou nejrůznější vitaminy, minerály, esenciální aminokyseliny, rostlinné extrakty, kolagen, MSM a třeba i kyselina hyaluronová. Ty ve své vyvážené kombinaci podporují růst, objem a kvalitu vlasů, silné a nelámající se nehty a nádhernou pleť. Kapsle jsou navíc nově obohaceny i o látku budoucnosti – astaxanthin! To z nich dělá úžasného pomocníka i pro ty nejnáročnější uživatele.

Proč zrovna astaxanthin?

Jedná se o naprosto přírodní látku, která zatím není v Evropě moc známá. Svůj obdiv si už ale astaxanthin získal například v USA, kde na něj nedá dopustit řada celebrit. Je navíc považován za jeden z nejsilnějších antioxidantů vůbec. Má široké spektrum pozitivních účinků na organismus a pomáhá precizně odbourávat volné radikály, které mohou způsobovat oxidační stres. Ten má velmi negativní vliv na buňky, tkáně i orgány. To znamená, že dokáže pomáhat i s ochranou našich vlasových folikul, což je ve vlasové péči naprostý základ.

Foto: venira.cz

Premium kapsle s 20 účinnými přírodními látkami pro vlasy, nehty a pleť obohacené o látku budoucnosti – astaxanthinFoto: venira.cz

Reklama

Načítám