Hlavní obsah

Tancovaly u tyče v prádle i bez! Dožene je minulost?

Foto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

V erotickém průmyslu se jistě dají vydělat peníze, ale jak na takovou kariéru budete pohlížet později v životě?Foto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

Reklama

Mladá a krásná děvčata mají jednu výhodu, mohou zpeněžit svou krásu. Někdy je to ale spíše prokletí, jako v případě Iriny, která si vydělávala tancem u tyče. Přečtěte si její příběh.

Článek

Dvaatřicetiletá Irina dnes pracuje jako PR manažerka v jedné komunikační agentuře. Chodí oblékaná v kostýmku, pořádá tiskovky, oficiální akce pro klienty, vypadá jako serióznost sama. Ale nebylo tomu tak vždy. Před pár lety jste ji mohli nejčastěji potkat jen v černém rajcovním prádle, jak se vlní u tyče v německém příhraničním klubu.

Vysoká ji nebavila

„Po maturitě jsem začala studovat na vysoké škole, bohužel dost špatný obor, chemicko-technologický. Moc mě to nebavilo a já dostala pěkně hloupý nápad, že si budu užívat. A k tomu se potřebují peníze…,“ svěřila se nám Irina. Na brigádu do supermarketu se Irině moc nechtělo, a tak využila náhody.

„Tenkrát jsme chodívaly s kamarádkami často tančit do jisté známé diskotéky kousek od Karlova mostu, kde si mě všiml jeden muž. Říkal, že tančím dobře, dobře vypadám a zda bych za tanec nechtěla pěkné peníze. Já si vše nechala projít hlavou a ozvala se mu. Vypadlo z něj, že shání dívky, které by tančily v Německu, za německé honoráře. A tak jsem si řekla, proč ne?“ pokračuje Irina. Práce zahrnovala navíc i ubytování, a dokonce i náborový příplatek.

Foto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

Když už se rozhodnete, že nabídku práce v tanečním klubu přijmete, vždy je důležité si předem prověřit všechny podmínkyFoto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

Bez podprsenky vyděláte víc

Do Německa se nejprve vypravila na prázdniny. „Ačkoli mi dopředu tvrdili, že jde jen o tanec a žádnou erotiku, nebyla to tak docela pravda. Tančit jsem musela v krajkovém prádle, tedy pěkně vyzývavě. Klienti se mě sice nesměli dotýkat, ale to se tak úplně nedodržovalo… Pokud bych chtěla, mohla jsem zůstat v prádle, ale pokud šla podprsenka dolů, dostaly jste mnohem víc peněz, a to prostě převážilo, a já si řekla, že to skousnu,“ vypráví Irina.

Otevřeně přiznává, že vše dělala jen a pouze pro peníze, za které si pořizovala oblečení, kabelky, telefony… Rozhodně nepředstírá, že by jinak neměla na chleba.

Dožene je minulost?

Po jisté době se jí ale pořád stejný život začal zajídat a rozhodla se k ráznému kroku, a to sice k návratu do Prahy na univerzitu. „Doma jsem řekla, že v Německu hlídám děti, pravdu by naši nepřekousli. Všechno ví jen jedna moje kamarádka,“ dodává Irina.

V Praze zcela otočila, dodělala si vysokou, nastoupila v PR, kde alespoň využila perfektní znalosti němčiny. Teď má ale strach, že ji její minulost dožene: „Co když mě některý z klientů viděl? Nebo se na to přijde nějak jinak? Nedovedu si představit, že bych dál v tomhle oboru působila!“ Dnes toho lituji, ty peníze mi za to nestály…

Foto: Maksym Dykha, Shutterstock.com

Víte, co opravdu dělá v zahraničí vaše dcera?Foto: Maksym Dykha, Shutterstock.com

Hrůzná zkušenost v Maroku

Na tanec v klubu ale určitě nemusíte pohlížet vždy s despektem. Dnes osmadvacetiletá Blanka se takhle živí už deset let, a to na Kanárských ostrovech a za svou práci se rozhodně nestydí. I ona ale zažila nefér jednání.

„Moje nejhorší zkušenost byla v Maroku. Byl to nově otevřený klub, jeli jsme tam s přítelem na dva měsíce. Pamatuji si, že pro nás na letiště přijeli v limuzíně. Ubytovali nás v pětihvězdičkovém hotelu, všechno super. Po měsíci a pár dnech, kdy jsme měli dostat výplatu, to začalo. Odkládání, ignorování a lži. Dostali jsme polovinu výplaty a asi pět dní na to, abychom z hotelu zmizeli. Možná to nezní tak hrozně, ještě nás tam bylo osm. Ale jak jste v cizí zemi a ani okolí není přátelské, není vám prostě dobře,“ prohlásila Blanka.

„Určitě bych doporučila dobře si prověřit, kam jedete pracovat. Tím nemyslím webové stránky, ale určitě někoho, kdo už na tom místě pracoval...“ Oplzlých hostů se v klubu nebojí: „To se moc nestává, stage jsou hodně vysoko, na nějaké se musí dokonce vylézt po žebříku. Když se tam nějaký odvážlivec přece jen dostane, tak proto, aby si deset sekund zatančil, a už ho sundává pracovník ochranky!“

Také máte nějakého kostlivce ve skříni? Nesly jste neblaze, že se vaše minulost dostala na povrch?

Reklama

Načítám