Hlavní obsah

Technika sexu, kterou ovládají jen ty nejlepší milenky? Poznejte pompoir!

Foto: Profimedia

Některé techniky milování jste možná ještě nevyzkoušeli. A to může být velká chyba!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starověký a do značné míry zapomenutý styl milování, který znaly kurtizány v dřívějších dobách, stále vyráží mužům dech! Někteří ho označují jako za hru na flétnu! Chcete si taky písknout?

Článek

Každý ví, co znamená mít sex. Většinou je to o pohybech „dovnitř a ven“, které jsou tak nějak lepší, když jsou vaginální svaly zpevněné. Bohužel, tohle z nebe nepadá, je třeba přiložit vaginu k dílu a posilovat.

Mimochodem, když se řekne fitness pánevního dna, každý si představí staré známé Kegelovy cviky. Ovšem existuje i něco lepšího, co časem dokáže šokovat nic netušící milence!

Kouzla ženského klína

Jedná se o techniku nazvanou styl pompoir, která je označována za sexuální umění a dovednost. Vyžaduje výcvik a dokonalou kontrolu vaginálních svalů (dál PC svalů). Není nová, vychází ze starého a tajného hinduistického učení, jež je staré víc než 3000 let.

V arabském jazyce se mu říká kabazza nebo taky sametová rukojeť, na Dálném východě ho všichni znají jako singapurský polibek. To, že pompoir ovládaly i řecké kurtizány nebo japonské gejši, není žádným tajemstvím. Tyto ženy byly schopné nejen kontrolovat svoji vaginu, ale poskytovat svým milencům různorodou rozkoš.

Jednou penis v pochvě zažil „vlnění“, podruhé „příklepy“ a tepání, potřetí byl tak zvaně uzamčen a zafixován na místě. A ta, která chtěla, zažila super silné orgasmy. Na počkání. Chcete taky? Skvělé, ale bez instrukcí odborníků to asi nepůjde!

Foto: Profimedia

Posilování pánevního dna vás přivede k novým prožitkůmFoto: Profimedia

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Pokud je při výcviku přítomen muž, je pasivní, čili nechá se osedlat a vyčkává, jak bude jeho milenka stimulovat penis přes svalové kontrakce, aniž by se k tomu sám nějak přičinil. Nutno dodat, že v porovnání s nácvikem Kegelových cviků se dá po zvládnutí pompoir dosáhnout silnějších kontrakcí, mačkání, tlačení, tahání a jiné manipulování s penisem. A prý je to pak při milování úžasný pocit…

Hovoří o něm hlavně Denise Costa, expertka na tuto techniku a instruktorka, která pořádá workshopy převážně v americkém Chicagu. (V přepočtu si účtuje asi 2600 korun za základní instruktáž. Poskytuje i on-line kurzy, tak jestli umíte dobře anglicky…) Nějaká tajemství, jak na to, prozradila v knize Pompoir: Manuál starých umění fitness a ovládání pánevního dna.

Pravidelnost a výdrž? Nutnost!

Základem je cvičit hodinu denně (i v těhotenství). Jako pomůcky jsou doporučené Venušiny kuličky a vibrátory, možnost cvičení s partnerem je k dispozici, ovšem není to podmínka. Hodiny této odbornice jsou obsazené převážně ženami. Kdy dotyčné zaznamenávají výsledky?

„Pro některé ženy je to velmi snadné, těm dalším to trvá o trochu déle. Ale cvičení by nemělo trvat déle než pět měsíců,“ uvedla na svých stránkách s tím, že je to jako s posilovnou.

Pokud chcete získat fit tělo, mějte trpělivost. Výsledky nebudou vidět již z pondělí na úterý ani pod dohledem instruktora. Nikdy byste s ním nic tak intimního nezkusily? Pak je tu pro vás malá ochutnávka domácího nácviku, který přibližuje k výše uvedenému „vaginálnímu umění“.

Foto: Profimedia

Překvapte ho svými výjimečnými schopnostmi, které jej přivedou na vrchol blahaFoto: Profimedia

  • Vyhledejte PC svaly vložením prstu do vaginy a snažte se ho vytlačit ven. Ujistěte se, že nezapojujete stehna, hýždě nebo anální svaly.
  • PC svaly zatněte desetkrát a vydechujte při uvolnění. Začněte s dvěma sadami po deseti. Postupně vybudujte dvě sady po padesáti zatnutích za den.
  • Simulujte, že vaše pánevní dno nasává vodu do rozkroku a pak ji vytlačuje. Tentokrát zapojujte břišní svaly a opakujte pětkrát po deseti sadách.
  • Představte si, že máte v pánevní oblasti výtah. Jděte od prvního patra (zatínejte) přes druhé až do třetího. Poté se „výtahem“ vraťte dolů s mezizastávkami v každém patře. V přízemí uvolněte svaly. Začněte s jednou sadou po deseti, končete na pěti sadách po deseti opakováních.
  • Při cvičení v páru muže položte na záda a vsuňte si penis do pochvy. Cílem je stimulovat penis bez pohnutí pánve.

Přijde vám něco z toho nemožné? Pak navštivte kurzy tantry, které vám pomohou pochopit princip. A doufejte, že se i u nás v Čechách brzy objeví nějaký odborník na styl pompoir!

Foto: Archiv firem

Sveďte ho! Ještě než na něm vyzkoušíte novou techniku milování, připravte mu sexy předehru v novém spodním prádle!Foto: Archiv firem

A jak to máte vy? Cvičíte pánevního dno, nebo jeho pružnost necháváte osudu?

Načítám