Hlavní obsah

Tělo, prsa, celulitida. SOS, léto už je za dveřmi!

Foto: Klinika YES VISAGE

Tělo, prsa, celulitida. SOS, léto už je za dveřmi!Foto: Klinika YES VISAGE

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od hladkého těla bez špíčků po dokonalý dekolt. Mnoho žen již propadá panice. Pokud jste přípravě na léto pravidelně nevěnovaly celou zimu, ještě to můžete dohnat. Přečtěte si, co rychle pomůže a komu se svěřit do rukou.

Článek

Léto přijde co nevidět a mnohé z vás můžou být zaskočeny. Sporé oblečení vám s tukovými polštářky nasbíranými v zimním období nepomůže, a v plavkách neutajíte už vůbec nic. Pokud jsou právě ony vaší noční můrou, máme rychlý recept na to, jak s nedostatky zatočit. Odborníci z největší estetické kliniky u nás prozrazují, které metody vás účinně vrátí do formy a do čeho se vyplatí investovat.

Foto: Klinika YES VISAGE

Odstranění tuku pomocí laseru SlimLipo na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Zbavte se tuků rychle a navždy

Návod na vysněné tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. Jde o v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukci. Odstraní tuk bezbolestně, bez nutnosti celkové anestezie a trvale. Navíc po „vysátí“ tuku vypne a přilne kůži zpět. Tento benefit potvrzuje i specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch z kliniky Yes Visage, která má na svém kontě nejvíce laserových liposukčních zákroků u nás: „Na rozdíl od jiných liposukcí klienti nejvíce oceňují rychlý miniinvazivní ambulantní zákrok s minimální zátěží, bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence.“ SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života, a ušetříte si tak dny dovolené v práci na léto. Více se o SlimLipu dozvíte na webu kliniky na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Klinika YES VISAGE

Paní Emília – Laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Foto: Klinika YES VISAGE

Paní Jana – Laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Pokud zvažujete neinvazivní řešení, ideální metodou je Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná se o zcela bezbolestnou techniku odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoli zásahu do pokožky a bez jakékoli nutné rekonvalescence. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a slibuje nejlepší úbytek tukové tkáně̌ mezi neinvazivními metodami vůbec. I proto je z těch neinvazivních metod nejoblíbenější,“ vysvětluje MUDr. Pavel Boček.

Foto: Klinika YES VISAGE

Kryolipolýza „před a po“ na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Dopřejte si do plavek vysněná prsa

Stejně jako tukové bochánky, jsou pro mnoho žen strašákem v létě slunci i pohledům vystavená prsa. Podle statistik jsou se svým vzhledem spokojena jen 2 % žen, a plastiku prsou zvažuje dokonce třetina z nich. A právě plastika prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku. Častější je už jen liposukce. Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa, ale ne každou takto příroda obdarovala. „Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává právě zvětšení prsou,“ potvrzuje MUDr. Martin Molitor, PhD., primář Kliniky Yes Visage, která je předním specialistou na plastiku prsou v Česku a na Slovensku.

Foto: Klinika YES VISAGE

Paní Šárka – zvětšení prsou pomocí implantátů (Augmentace) na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Foto: Klinika YES VISAGE

Paní Tereza – zvětšení a modelace prsou (Augmentační mammaplastika) na Klinice Yes Visage Foto: Klinika YES VISAGE

„O plastiku prsou, ať už zvětšení, zmenšení či modelaci, je na naší klinice velký zájem, sledujeme trendy a nově nabízíme i novou revoluční metodu a přirozený výsledek s jizvičkou jen o velikosti asi 2,5 cm, což může být až 3x méně, než bylo dosud standardní. Implantát je nyní vpravený do prsu nejbezpečnější technikou – bez toho, aby se dostal do kontaktu s kůží nebo jinými tkáněmi. Tím se minimalizuje riziko komplikací. Další skvělou alternativou jsou odlehčené implantáty, které ocení zejména aktivní ženy a sportovkyně,“ vysvětluje MUDr. Molitor.

Více o moderní plastice prsou se dozvíte na www.yesvisage.cz/prsa.

Foto: Klinika YES VISAGE

Paní Tereza – zmenšení prsou (Redukční mammaplastika) na Klinice Yes VisageFoto: Klinika YES VISAGE

Boj s vráskami a pocení v jednom?

Možná budete překvapeni, ale právě botox je úžasnou látkou s celým spektrem možností. Nejenže se díky správné aplikaci zbavíte výrazných vrásek při zachování přirozené mimiky, ale rovněž můžete na celé měsíce odstranit nepříjemné pocení díky jeho využití v podpaží, na dlaních či chodidlech. To vše bez vedlejších a nežádoucích účinků, během několika minut, bez nutnosti příprav a omezení.

Více o redukci pocení najdete na www.yesvisage.cz/cz/odstraneni-poceni.

Tip pro vás

Klinika Yes Visage je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci s odborníkem a taktéž možnost zákroků na splátky již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Více informací na pobočkách Kliniky Yes Visage nebo na www.yesvisage.cz

Podívejte se na videa, jak dokázala liposukce a úprava prsou změnit život několika ženám:

Reklama

Načítám