Hlavní obsah

Téma týdne: Chtěl ze mne víkendovou milenku

Foto: shutterstock.com

Láska neřeší věk, barvu ani výškuFoto: shutterstock.com

Reklama

Téma týdne: Láska si nevybírá! „Životem se protloukám tak, že nebýt mužů a lásky, nebyla bych šťastná," píše čtenářka Atevi, která zažila mnohé protiklady ve svých vztazích. Nakonec svou lásku přece jen našla. A co vy? Patříte k drobným ženám, které jsou vysazené na vysoké muže? Líbí se vám střízlíci, i když jste sama krev a mlíko? Nebo trpíte celý život na zajíčky? Pojďte nám říct o tom, jak se protiklady dokážou přitahovat, na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Už jako 13letá jsem chodila s klukem, který byl o dost starší než já, ale byla to taková čistá láska, která mi ukázala svět dospělých.

Kamarádi mě vždycky brali jako malou ségru, na svůj věk jsem měla dost vyspělé myšlení, a rádi trávili se mnou čas a rozebírali své problémy s holkama a tak. Později mým životem prošlo i pár lásek a byly hodně exotické.

Někdo si vybírá partnery stále podobné těm předchozím, ale moje vztahy byly tak různorodé, že si někdy říkám, jak je to možné? Jednou to byl Američan skoro o 20 let starší, ale byla by to opravdová láska nebýt jeho odjezdu zpět do vlasti. Do cesty se mi připletl i Pákistánec Jásir - milý, malý, tmavší pleti. Dal by mi první i poslední, ale pak ho odvolali do války v Pákistánu a bylo po všem.

Pak můj život ovlivnila velká láska, zakázané ovoce a osudová chyba, na kterou jsem přišla až moc pozdě. Byl to otec mé dcerky, se kterým už po různých peripetiích nejsem. Z milujícího chlapa se vyklubal šílený nervák, který se raději někde napil a pak dělal všude jen problémy. Začal být i násilnický a já sebrala všechnu svoji odvahu a odešla jsem od něj i s dcerkou. Následovalo období lásky nelásky.

Muži rádi zneužívají situace osamělých a nešťastných žen. Když jsem žila sama, tak můj nadřízený si ze mě chtěl udělal víkendovou milenku. Ale naštěstí jsem tomu zabránila a skončila to. Pak mi do cesty vstoupil egoista, který měl dva metry a skoro 120 kg. Já s mou mírou 160 cm jsem na něj hleděla s nadšením, že nás s dcerou dokáže ochránit, ale po pár schůzkách jsem pochopila, že jsem se v něm mýlila. Pořád mluvil jen o sobě, mě napomínal, co bych měla na sobě vylepšit nebo co bych mohla dělat lépe. A o to jsem nestála.

Nyní žiji s přítelem, se kterým si perfektně rozumím a doplňujeme se, i když náš věkový rozdíl je dosti velký (12 let). I on si prošel zklamáním z manželství, a proto má k ženám úctu. Po svých zkušenostech mohu napsat - na věku nezáleží, na výšce nezáleží. Na barvě kůže nezáleží. Někdy i pohlaví nehraje roli. Tím bych chtěla říct, že láska si nevybírá.

Znáte nějaký pár, o kterém můžete směle říci, že protiklady se přitahují? Chodíte s mužem, který je opakem vašeho já, ať už starším nebo mladším, hubeným, tmavým, zkrátka jiným, než jste vy? Napište nám své příběhy a názory na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám