Hlavní obsah

Tento rok na Valentýna určitě nezapomene

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neustálé zapomínání mužů na všechny důležité svátky je kapitola sama pro sebe. Mužský mozek funguje jinak, ale to neznamená, že jsou na něj ženy krátké!

Článek

S blížícím se Valentýnem máte totiž jedinečnou šanci přijít si na své a muže dokonale motivovat k tomu, aby tentokrát rozhodně nezapomněli. Co je lepší motivací než nekončící sexuální hrátky a smyslný ženský orgasmus?

Nabijte ženské zbraně

I když si váš partner dokonale pamatuje, kdo v roce 1992 vyhrál Stanleyův pohár, rozhodně není schopný zapamatovat si, že si rády užíváte zamilované pozornosti během menších svátků. Mohli bychom ukázat na libovolnou z žen a věříme, že každá by přišla s nějakým příběhem o tom, jak některý z jejích partnerů (doufejme, že bývalých) kupoval na poslední chvíli dárek, nebo ji začal zanedbávat. Od takové nepozornosti je už jen krůček k problémům nejen v komunikaci, ale také v posteli.

Zapomínat na slasti života se nevyplácí

Jak dlouho vás bavil sex s novým partnerem? A kolik sexuálních poloh běžně při sexuálních hrátkách vyzkoušíte? A máte pokaždé orgasmus?

Známe desítky žen, pro které je milování po několika měsících vztahu už jen šedý stereotyp. Můžou za to muži? Kdepak, nutné je začít u partnerek, protože právě ty mají možnost si diktovat. Nesmíte se bát říct si o to, po čem toužíte, ať už je to jen příjemná tantra masáž nebo divoká sexuální představa. Čekat na poslední chvíli se nevyplácí, navíc když recept na pravidelný orgasmus a pánskou pozornost je tak jednoduchý.

Chce to trošku trvrdohlavosti a přesně mířenou dávku sex-appealu. Svatý Valentýn pak může proběhnout ve víru znovu objeveného vzrušení. Stačí si jen uvědomit, že najít společnou řeč s muži je pro ženy opravdu výhodné. Ještě pořád nevíte, jak si správně říct o dárek k Valentýnovi? Zkuste jednu z následujících strategií!

Nevinné štěňátko

Roztomilý pohled a obří oči, do kterých se mají každou sekundu vyhrknout slzy. Proměna v roztomilé štěně obměkčí každého muže, který vaše přání k Valentýnovi rozhodně nezapomene. Když navíc přislíbíte zajímavé sexuální hrátky, máte prakticky vyhráno, a dárek je váš.

Nezkrotná dračice

Že má váš partner trošku delší vedení a je nutné mu vše říkat několikrát? Probuďte ho ze stavu sexuální lhostejnosti a ukažte, že jste žena s ďáblem v těle. Vydupejte si vše, co chcete. Při zkoušení nových sexuálních poloh myslete hlavně na sebe, na váš ženský orgasmus a touhu z toho bastarda vymlátit při sexu poslední kapku energie! Uvidíte, že ho taková žena dokáže zaujmout a váš vysněný dárek mu přijde jako skvělý nápad.

Nezapomenutelný Valentýn

Nastavit mužkou paměť tak, aby fungovala ve váš prospěch, je docela jednoduché. Stačí jen zvolit vhodnou strategii a dvířka k sexuálním hrátkám, které mají stále co nabídnout, jsou otevřena dokořán. Blížící se Valentýn je skvělou příležitostí, kdy objevit vlastní touhy a vyzkoušet něco nového. Zapomeňte na večeře a tučné čokolády, raději si jako valentýnský dárek věnujte pořádný orgasmus a milou pozornost partnera. Vždyť nejlepším dárkem je stejně většinou ten, který si člověk zařídí sám.

Související témata:

Načítám