Hlavní obsah

Terorizuje mě jeho exmanželka

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vydržet to všechno mě stálo dost silFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zamilujete se. Láska je to velká a oboustranná. Nevadí, že je čerstvě rozvedený. To je dnes přece kdekdo. I vás to koneckonců potkalo. Škoda jen, že netušíte, co všechno na vás chystá jeho exmanželka.

Článek

Šťastná, nebo zoufalá?

Jste neskutečně šťastná. Máte pocit, že jste konečně našla toho pravého. Bohužel ale nemáte klid si to všechno užít, protože jeho exmanželka vám prostě nedá pokoj. To se přesně stalo i čtyřicetileté Monice, které jeho bývalka přichystala nejednu horkou chvilku. „Zjistila si na mě telefonní číslo a začala mi psát. Nejdřív mě zvala na kávu, na přátelské popovídání. Když jsem nereagovala, přitvrdila," vypráví Monika. Z nevinných esemesek se stala palba nepříjemných vět. „Psala mi, jak je on prolhaný a zlý. Nebyl den, abych od ní nedostala nejméně tři takové esemesky. Když jsem o tom řekla svému příteli, řekl mi, ať si toho nevšímám. To ale dost dobře nešlo." A i když Monika nikdy na žádnou z esemesek nereagovala, všechno se jen zhoršovalo. Až došlo na vydírání a vyhrožování. Monika začala být víc než šťastná zoufalá.

Zničím vás!

Jeho exmanželka neunesla rozvod, a tak se s tím vypořádávala po svém. Moničinu příteli volala každý den, vždy pod jinou záminkou. Jednou potřebovala syna odvézt na kroužek, pak si nevěděla rady s bazénem, potřetí na něj křičela, že ho zničí. To všechno prokládala věčným prozváněním Moniky. A aby toho nebylo málo, začala je špehovat. „Šli jsme s přítelem a ještě několika přáteli na večeři a naproti nám najednou seděla jeho bývalá žena. Sama. Asi po hodině se zvedla a odešla. Jakmile za ní zaklaply dveře, už příteli volala a křičela na něj, že mi upraví obličej, jestli se budu takhle chovat. Nevím, co tím chováním myslela, protože jsme si jí vůbec nevšímali," říká Monika. Pak začal noční teror telefonem. Potom zase volala Monice do zaměstnání. Všechno vyvrcholilo tím, že jim oběma napsala dopis, v němž vyhrožovala sebevraždou.

To se nedá vydržet!

Teror ze strany jeho bývalky trval už přes půl roku. Postupně to začalo mít vliv na jejich vztah. „Začala jsem být nevrlá na přítele kvůli malichernostem. Jakmile zazvonil mobil nebo pípla esemeska, doslova jsem mohla vyletět z kůže. Začali jsme se hádat. Svalovala jsem vinu na něj. Dokonce jsem myslela na to, že ho opustím, i když jsem věděla, že to přesně chce jeho bývalá žena." Nakonec si Monika změnila číslo. „Přítel číslo změnit nemohl, musel s ní být v kontaktu kvůli synovi. Přestal ale reagovat na její prosby i výhrůžky. Po dvou měsících už byl klid," říká. Některé ženy prostě rozvod špatně snášejí, i když někde uvnitř cítí, že jejich vztah už dávno vyprchal. Bohužel ty, co přicházejí po nich, to s bývalkami mívají těžké.

Zažily jste někdy něco podobného? Co byste dělaly vy? Váš názor nás zajímá, napište nám na: info@prozeny.cz

Reklama

Související témata:

Načítám