Hlavní obsah

Test: Jak jste na tom se sexem?

Foto: shutterstock.com

Už vás nečeká šampaňské v posteli?Foto: shutterstock.com

Reklama

Jak jste na tom se sexem? Procházíte právě bídným obdobím, nebo si ho naopak neskutečně užíváte? Udělejte si náš test a budete mít jasno! Dozvíte se, kde máte případně přidat, abyste se vznášela v nebeských výšinách orgasmu.

Článek

Intimní pouto dnešních párů nejvíce narušuje únava, stres, nedostatek touhy, času a tlak okolního světa. Po příchodu z práce obvykle nenacházíme lože obsypané okvětními lístky růží, nečeká nás šampaňské a netrávíme noci  prožíváním jedné extáze za druhou až do naprostého vyčerpání. Mnohým z nás je pojem únava známý spíš kvůli pracovnímu vypětí, takže se někde mezi čtvrtkem, sobotou a půlhodinkou relaxace z posledních sil zeptáme svého protějšku: „Chceš?“ Pak si odbudeme svůj úkol, zavřeme oči a padneme za vlast.

Že k takovým jedincům nepatříte? Udělejte si náš rychlotest a zjistěte, jestli i váš sexuální život nepotřebuje dát do čistírny a osvěžit! Každá otázka je hodnocena body, přičemž za ANO jsou dva a za NE jeden bod:

  1. Sex? Na to obyčejně nemám čas!
  2. Nějaké to shánění sexy oblečků a rekvizit je moc únavné. A ani v tom nevidím smysl.
  3. Nedokážu se pořádně odvázat.
  4. Hrátky mimo ložnici jsou vzrušující.
  5. Erotika je pouze večerní záležitost.
  6. Nejobvyklejší poloha? Misionář!
  7. Svíčky, olejíčky, masáže, koupele… S tím se moc často otravovat nechci.
  8. Pokud na mazlení během týdne nedojde, chybí mi to.
  9. Práce je pro mne důležitější než intimnosti.
  10. Většinou se potýkám s únavou než chutí na báječný sex.
  11. Kdy naposledy proběhla romantika a předehra? Nevzpomínám si.
  12. Teď hned vyjmenuji všechno, co obyčejně dělám radši.
Foto: shutterstock.com

Rychlovka je někdy lepší než romantikaFoto: shutterstock.com

12 - 15 bodů

Váš zdravý přístup k sexu vám nedovolí odsunout ho na druhou kolej. Dokážete si ho užít a vychutnat. Jen tak dál!

16 - 19 bodů

Trochu více kreativity by neškodilo! Milování přece není za trest! Třeba jen nezvládáte správné načasování nebo jste ještě nepronikly do tajů relaxačních procedur. Uvolněte se a udělejte něco bláznivého.

20 - 24 bodů

Váš sexuální život nepotřebuje oživit, nýbrž vzkřísit. Chcete spokojený vztah? Tak si najděte čas na vášeň a přestaňte řešit, zda jste při sexu dost zhýralé, ale spíš se snažte nebýt nudné.

Co pomůže?

Ať už vám v testu vyšlo cokoliv, zkuste do svého života zařadit rychlý sex bez předehry alias rychlovku. I když se to může zdát paradoxní, funguje to! Spontánnost, živočišnost, naléhavost. To všechno vás vrátí zpátky do hry. I když není nad delší milování, pár starých, dobrých a neočekávaných rychlovek vám určitě udělá větší službu než dlouhé čekání na jeden romantický večer, kdy ani jeden z vás nebude v práci přes čas či nepodlehne únavě v obýváku na gauči.

Zahálka zabíjí erotické reflexy

V zásadě je zřejmé, že bleskovka jakožto prostředek k uvolnění je výborným tipem pro obměnu nebo navázání ztraceného kontaktu, ale nevyplatí se spoléhat pouze na ni, tedy jedinou formu milostných hrátek. Z hlediska ženského libida je ale přínosem, neboť když něžné pohlaví nemá pravidelný sex, vede to k neaktivitě erotických reflexů. Schopnost vzrušit se je najednou jaksi složitější, orgasmus nepřichází tak snadno jako dřív atd. Pravidelný pohlavní život tedy udržuje touhu v pohotovostním režimu. A jelikož jsme realistické, tak víme, že rychlé životní tempo nám neusnadňuje časté dlouhé předehry a mazlení. Takže když to nejde jinak, rychlovky se (přinejmenším) hodí!

Reklama

Související témata:

Načítám