Hlavní obsah

TEST: Kdo jste ze Zázraků života?

Foto: archiv TV Prima

Které ze serálové postavy se podobáte?Foto: archiv TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé pondělí se objevují na televizní obrazovce, aby dávali naději nešťastným párům, které nemohou mít děti. Řeč je samozřejmě o hlavních hrdinech nového českého seriálu TV Prima Zázraky života! Komu z nich se podobáte? S kterou z postav máte nejvíce společného? Udělejte si náš dnešní test!

Článek

Vždy v pondělí od 20.00 na TV Prima zastupují doktoři v seriálu Zázraky života přírodu – pomáhají s početím dítěte. Za úhlednými červeno-bílými uniformami se skrývají obyčejní lidé, kteří prožívají lásku, radost, smutek a vztek - stejně jako vy. V dnešním testu máte možnost zjistit, které z postav se nejvíce charakterově podobáte. Stačí jen zodpovědět několik otázek a zapisovat si body!

1. Kdy jste naposledy sama sebe pochválila?

a) Nevzpomínám si, dokážu se ocenit jen za opravdu důležité skutky – 5 bodů b) Vlastní pochvala pro mě nic neznamená, ani pochvala od ostatních. Nejsem povrchní – 30 bodů c) Chválím se vždy tak jednou za týden, vždycky si najdu nějaký důvod – 15 bodů d) Určitě v březnu, ale za co přesně, na to si nevzpomínám – 10 bodů e) Sama sebe nechválím, snažím se, aby mě spíše ocenilo okolí – 25 bodů f) Pochválit se musím sama a nejlépe každý den, nikdo jiný to za mě totiž neudělá – 20 bodů

2. Ve vašem vztahu došlo k nevěře. Kdo za to může?

a) Podvedla jsem já, ale vůbec mi to nevadí. Vztah bez nevěry? Neexistuje! – 25 bodů b) Každý děláme chyby - i já, i on. A nevěra? Jen další hřebíček do rakve vztahu – 30 bodů c) Můžu za to já, nechala jsem se zlákat do pasti a pak jsem už nedokázala couvnout – 15 bodů d) Podvedl mě partner, já jeho nikdy. Je to nespravedlivé, ale láska a čas rány zahojí – 20 bodů e) Já, ale byl to naprostý omyl, který už nikdy nehodlám opakovat – 5 bodů f) Ne, k nevěře v žádném případě nedošlo. Jsem si jistá sebou i partnerem – 10 bodů

3. Co byste řekla na život bez dětí. Jak byste to nesla?

a) Děti samozřejmě ano, ale všechno má svůj čas. V pozdějším věku rozhodně. Bez nich si budoucnost nedokážu představit – 15 bodů b) Život bez dětí? Každý si přece může vybrat. Zvládla bych to bez větších problémů – 10 bodů c) Děti jsou smyslem mého života, ale kdybych je neměla, sice bych se trápila, ale dokázala bych s tím žít. Hodně bych pracovala – 5 bodů d) Děti jsou součást mého já, bez nich by to nebylo ono. Asi bych bez dětí byla úplně jiným člověkem, než jsem teď – 20 bodů e) Děti jsou to nejcennější, co máme. Naše budoucnost. Dělala bych všechno proto, abych je mít mohla – 30 bodů f) Neexistuje. Takový život si nedokážu vůbec představit – 25 bodů

4. Od svého životního partnera nejvíce očekáváte:

a) Společné zájmy a racionální chování – 30 bodů b) Věrnost a pravdu za každou cenu - 10 bodů c) Špičkovou sexuální souhru – 20 bodů d) Nekončící milostnou vášeň a lásku – 15 bodů e) Psychickou podporu a hlavně toleranci – 5 bodů f) Především lásku a pozornost – 25 bodů

5. Jaké zvíře vás nejlépe vystihuje?

a) Moudrá sova – 5 bodů b) Starostlivá orlice – 25 bodů c) Elegantní kočka – 15 bodů d) Dobrácký medvěd – 30 bodů e) Prchlivý zajíc – 20 bodů f) Oddané štěně – 10 bodů

Teď si spočítejte body a jde se vyhodnocovat! A nezapomeňte: další díl seriálu Zázraky života uvidíte již dnes večer na TV Prima. Řešit se bude nevěra, peripetie se zákony i dárcovství spermií!

Prof. MUDr. Petr Diamant (25 - 40 bodů)

Stejně jako ředitel a zakladatel Centra Život Petr Diamant (kterého hraje Jiří Ornest) máte rády pořádek. Jen tak hned vás něco nerozhází, ale když už se tak stane, dlouho se z toho dostáváte. Většinou jste to vy, kdo má pravdu, protože jste schopny rychlého a zralého úsudku. Bytostně nesnášíte přetvářku, lži a pomluvy.

MUDr. Vlasta Klímová (45 - 65 bodů)

Velmi připomínáte anestezioložku Vlastu Klímovou (Veronika Freimanová). Ostatní na vás stejně jako na Vlastě dokážou ocenit vstřícnou uklidňující přátelskou náruč. Samoty se nebojíte, vždycky jste si dokázala najít někoho, koho milovat (i kdyby to byl třeba pes Tlapka). Svou práci máte ráda, je to pro vás druhý domov. Dokážete myslet na ostatní, ale sebe rozhodně nezanedbáváte. A to je dobře!

MUDr. Eliška Diamantová (70 - 90 bodů)

Nejvíce se podobáte lékařce Elišce Diamantové (Jana Plodková), dceři zakladatele Centra Život. Okolí okouzlujete svou jemností a lehkostí, na první pohled každý říká, jaká jste křehká. Stává se vám, že se bojíte vlastních pocitů a ne vždy dokážete své činy promyslet včetně následků. A pak jste překvapená. Milovanému muži byste snesla modré z nebe. A co upřímnost? Ruku na srdce – jak kdy, že…

RNDr. David Salač (95 - 115 bodů)

Váš charakter nejvíce připomíná seriálového milovníka Davida Salače (Roman Zach). Stejně jako svůdný embryolog i vy záříte sex-appealem. Muži se za vámi otáčejí a vám to dělá dobře. Líbí se vám, když na vás partner trochu žárlí, a když se naskytne sem tam šance na neplánovanou nevěru, úplně se jí nebráníte. Na druhou stranu jste zodpovědná, za nespravedlivost se dokážete bít jako lev.

Monika Salačová  (120 -135 bodů)

Jste naprosto stejná jako Monika Salačová (Tatiana Vilhelmová), manželka svůdníka Davida. Rodina je pro vás to hlavní. Hned po ní partner a bohužel až na třetím místě jste vy sama. Nikdy vás nevadilo, že nejste tak úplně pracovně úspěšná, průměr vám naprosto vyhovuje. Za zmínku rozhodně stojí vaše vrozená schopnost empatie, vstřícnosti a až chorobný sklon k odpouštění. Začněte myslet taky trochu na sebe!

MUDr. Marek Tichý (140 - 150 bodů)

Jo, život se s vámi někdy nemazlil stejně jako s gynekologem Markem Tichým (Igor Chmela). Zažila jste chvíle, kdy jste byla naprosto v koncích a zmatkovala jste. Ale každý má právo na druhou šanci (stejně jako ji dostal Marek Tichý v Centru Život). Hlavu vzhůru, je čas zvýraznit vaše kladné vlastnosti – tedy upřímnost, vroucí lásku a schopnost opravdového čistého přátelství.

Reklama

Související témata:

Načítám