Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Vychutnejte si grilovací klobásky jinak. Zkuste je opéct se žampiony, baby cuketami a chilli papričkou a podávat ve směsi s těstovinami.

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 250 g žampionů
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 350 g světlých grilovacích klobásek
  • 4 ks baby cukety
  • 1 ks zelených chilli papriček
  • 1 plátek másla
  • 1/2 lžíce pálivé hořčice
  • 1 snítka čerstvého koriandru
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. V pánvi nechte rozehřát olivový olej, na kterém zprudka orestujte překrájené grilovací klobásky. Vyjměte je z pánve, odložte a v pánvi opečte nakrájené žampiony se solí a kmínem. 

02.

Cukety a papričku nakrájejte na kolečka a přidejte do pánve. Vložte kousek másla a opečené klobásky, dle chuti dosolte, opepřete, dochuťte jtrochou hořčice a ještě chvíli restujte. Promíchejte s těstovinami, je-li třeba přidejte trochu vody z těstovin. Ozdobte lístky koriandru a servírujte.

Načítám