Hlavní obsah

Tímhle muži ženy neuvěřitelně vytáčí!

Foto: Thinkstock

Milujete ho, ale občas ho chcete zabítFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete je, jste s nimi šťastné a za nic na světě byste je nevyměnily. Ale jsou věci, kterými vás přivádí k nepříčetnosti. Víte, že jde o malichernosti, ale nemůžete si pomoct. Každý muž má jednoduše nějaký nepatrný zlozvyk, který jeho partnerku přivádí k šílenství. Tohle jsou zkušenosti pěti žen, které nám popsaly neřesti svých mužů.

Článek

Nevěra, lži, alkohol, násilí či agresivita. To jsou zabijáci lásky. Ovšem co takové mini hádky o šálek kávy, spory o způsob vymačkávání zubní pasty nebo boje o záchod? Malichernosti, kterým je nejlepší se zasmát. Našim pěti čtenářkám se to většinou daří, i když svorně přiznávají, že občas by toho svého nejradši zabily…

Tip redakce: Co když ale nejde o drobnosti? Tohle je 5 nejhorších mužských vlastností, a na ty vážně pozor.

Lucie a prokletý šálek kávy

Lucie (30) je vdaná a se svým mužem žije již sedm let. Jejich vztah je pohodový, bez větších sporů či problémů, mají se rádi a nikdy je ani nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Pokud tedy zrovna není čas na odpolední kávu. „Pokaždé, když si jdu uvařit kávu, tak se manžela ptám, zda chce taky. Vážně bych mu ji ráda uvařila a přinesla až pod nos, nečinilo by mi to žádný problém,“ popisuje Lucie. Její muž ale většinou odpoví, že nemá na kafe chuť. „Tak si uvařím jen kávu pro sebe, v klidu si k ní sednu a vychutnávám si ji. A v tu chvíli přijde manžel a začne mi ji usrkávat, což nesnáším,“ vypráví Lucie, pro kterou je káva jakýmsi symbolem siesty, kterou jí tak partner narušuje a kazí. „Nejde o to, že by mi to vypil. On vážně jen usrkne pár loků, ale proč to dělá? Nabízela jsem mu, že mu také jednu uvařím. Proč musí upíjet tu moji,“ rozčiluje se Lucie.

Foto: Thinkstock

Zkuste si o maličkostech, které vás vytáčejí, v klidu promluvitFoto: Thinkstock

Veronika a nesmrtelné ruličky od toaletního papíru

I Veronika (34) žije ve spokojeném manželství. Ale i tenhle vztah poznamenává jedna drobnůstka. „Můj muž není schopen vyhodit prázdnou ruličku od toaletního papíru do koše a dát místo ní papír nový. Já pak jdu na záchod, nevšimnu si toho, a když potřebuju papír, tak tam není,“ vypráví Veronika. V tu chvíli ji prý vážně popadne vztek. „Sedím tam, bez papíru a příšerné je, když dojde i v zásobníku," popisuje Veronika, která pak prý ze záchodu pokřikuje na mažela, který se tím velmi dobře baví. „Takže jak se mi směje, vezme mi vítr z plachet, a ve výsledku je z toho legrace. Ale stejně ho za to jednou asi zabiju," zakončuje Veronika.

Kateřina a neviditelná myčka

Katka (27) není vdaná, nemá děti, ale už téměř tři roky bydlí v jednom bytě s přítelem. Miluje ho, on ji, plánují rodinu, ale v dokonalém štěstí jim brání myčka. „Mám pocit, že můj přítel ji nevidí. Nikdy totiž použité nádobí nedá do myčky, ale položí do dřezu, nebo vedle něj. Pak se to tam kupí a super je, když do hrnce napustí vodu a hodí tam hadřík nebo houbičku, které jsou pak na vyhození," popisuje Katka.

Přítel jí prý několikrát slíbil, že bude nádobí ukládat do myčky, ale zvládne maximálně dva hrnky. Pak už jede podle svého zaběhnutého systému a Katka šílí. „Pořád po něm chodím a uklízím nádobí. A je mi jasné, že se to nejspíš nikdy nezmění. Ale díky bohu, že je to jen jediná věc, která mě vytáčí," dodává Katka.

Milena a zpropadené auto

Milena (31) tvrdí, že její partner má panickou hrůzu z toho, že mu někdo ukradne auto. Prý je to srovnatelná fobie jako strach z pavouků či uzavřených prostor. „Jakmile přijdeme domů a zavřeme dveře, začne se kabonit a já už vím, že vzpomíná, zda zamkl auto. Jenže je to tak automatická činnost, že si nedokáže vybavit, zda to vážně udělal,“ říká Milena. Ta svému muži vždy potvrzuje, že vůz zamkl, že je zabezpečený, ale on jí nevěří. „A tak to jde zkontrolovat a vrací se se spokojeným úsměvem, že auto samozřejmě zamčené bylo,“ vypráví Milena s tím, že neví, co víc ji dohání k nepříčetnosti. Zda to jsou neustálé manželovy pochyby, zda je vůz zamčený, nebo to, že jí nevěří. „Vždycky když řeknu, že je auto v pohodě, jen na mě tak pohrdlivě koukne, mávne rukou a běží to zkontrolovat. To nesnáším, prostě mi nevěří a staví mě do role nezodpovědné trubky,“ zakončuje Milena.

Jana a příliš chytrý muž

Jana (41) žije se svým mužem už čtrnáct let. A jak říká, když není moc chytrý, je to pohodové manželství. „Jakmile ale dostane svůj tradiční záchvat chytrosti a rozhodne se mi radit, chytá mě hysterie. V devadesáti procentech se mi totiž rozhodne radit ve věcech, o kterých nemá ani páru,“ říká Jana. Jednou za čas tak třeba její muž přijde se skvělým nápadem, že by bylo fajn prádlo před žehlením nakropit. „Napařovací žehličku v životě nedržel v ruce, takže netuší, jak zbytečná práce by to byla. Stejně tak se můžu zbláznit, když přijde k jídlu, které teprve vařím, a říká, že to bude potřeba zahustit. Ano bude, ale až nakonec,“ kroutí hlavou Jana. Po těch společných letech už ale ví, jak svého muže uzemnit. „S úsměvem mu podávám vařečku nebo žehličku a říkám, tady to máš, zlato, jistě to zvládneš líp než já,“ popisuje Jana s tím, že v tu chvíli se její muž klidí do pracovny a ona má klid.

Všechny dámy se ale shodují na jednom. Jsou to jen úsměvné hlouposti, které jim sice občas dokážou pořádně hnout žlučí, ale je fajn se jim nakonec společně zasmát. I když to úplně nepodceňujte, existují Hlouposti, které mohou zabít lásku!.

Jak je to u vás doma? Čím vytáčí partner vás?

Související témata:

Načítám