Hlavní obsah

Tip na zdravý dárek pro celou rodinu!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za dveřmi, a vy nemáte všechny dárky? A co ty, které jste už pořídili? Také občas máte pocit, že po čase doma skoro překážejí? Nabízíme vám řešení. Udělejte blízkým radost a darujte zdraví.

Článek

Možná si řeknete, že podobné reklamy na vás v televizi vyskakují několikrát denně. Vždyť to, že babičce nebo sportovně založenému manželovi můžete koupit přípravek na klouby, není nic nového. Ale pozor, slyšeli jste už někdy o Puntuře?

Produkty od Puntury jsou 100% přírodní a oproti těm ostatním mají něco navíc. Jedná se o prémiové zelené potraviny chlorellu a mladý ječmen, zázraky čínské medicíny cordyceps a goji a v neposlední řadě kosmetický přírodní přípravek arganový olej. Nejenom že představují přesně takovou sestavu, která splňuje požadavky na kompletní péči o tělo, a v jejich účincích tedy téměř s jistotou naleznete cestu, jak se zbavit toho, co vás nebo vaše blízké právě trápí. Jak bylo řečeno výše, mají ještě něco navíc. Podívejte se s námi, co přesně to „navíc“ znamená:

Nejste si jisti, jaký přírodní produkt použít? Zdlouhavému hledání na internetu je konec!

Pokud jste se rozhodli zdravotní potíže či nedostatek životní energie řešit přírodní cestou, mohlo se vám stát, že jste si nevěděli rady. Nabídka na českém trhu není malá. Přírodní produkty ze zahraničí, zelené potraviny, kosmetické přípravky… a takto bychom mohli pokračovat i nadále. Jak si ale vybrat to pravé? Produkt, který pomůže na správném místě a neuškodí na jiném? Jak se zorientovat v početném množství nabídek? Vašemu rozhodování pomohou 4 důležitá kritéria, která vedou ke zdárnému cíli: dodavatelé, proces výroby, skladování a balení.

Přírodní produkty Puntura pocházejí od spolehlivých dodavatelů, což bohužel v dnešní době nebývá vždy pravidlem. Pěstitelé, se kterými Puntura spolupracuje, nepoužívají pesticidy ani jiné škodlivé chemické látky. Využívají tradičních metod, ale také moderní techniky tam, kde je to třeba. Následné zpracování a sušení probíhá za nízkých teplot. Pokud by teplota překročila 45 °C, došlo by ke ztrátě vitaminů a důležitých živin. Produkty během skladování nejsou vystaveny slunečnímu záření a jsou uschovány na čistém a suchém místě. A aby tento proces nebyl narušen ani na jeho konci, zákazník vybraný produkt obdrží v lahvičce z tmavého skla, která je ošetřena sterilizací. Není tedy třeba obávat se nežádoucího uvolňování toxinů z plastových obalů.

Zdraví a krása jdou spolu ruku v ruce. Kvalitní přírodní produkty si zaslouží krásné balení.

Vizuální stránka v případě balení superpotravin a jiných přírodních produktů bývá často opomíjena. Není to ale trochu škoda? Představte si, že darujete bio produkt, který není zabalený v igelitovém sáčku či plastové krabičce potištěné různobarevnými nevzhlednými obrázky, ale ve velmi elegantní krabičce. Člověk přece oceňuje nejenom účinky, ale také design. Puntura se domnívá, že její prémiové produkty si elegantní balení rozhodně zaslouží. Dokážou nejenom potěšit, ale s klidným srdcem si je můžete vystavit třeba na kuchyňské lince.

Zdravé produkty v elegantním balení

Pokud váháte, jestli je takový dárek to pravé pod stromeček, podívejte se na webové stránky Puntury, kde se můžete dozvědět více o filozofii firmy, o procesech pěstování jednotlivých produktů, a především o jejich širokých účincích. Jsou těmi pravými bojovníky se zdravotními problémy současné doby. Nezatíží tělo chemií, působí na mnoha místech lidského těla, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a skutečně pomáhají!

Reklama

Související témata:

Načítám