Hlavní obsah

Toaletní papír provoní vaši toaletu

Reklama

Harmony Exclusive Herbal je jedinečný toaletní papír s nádhernou vůní bylinek, která provoní vaši toaletu. Vůně je nanášena do dutinky, a ne na papír. Nedráždí proto pokožku a nenarušuje rovnováhu pH.

Článek

Tradiční a největší producent výrobků papírové hygieny ve střední a jihovýchodní Evropě společnost SHP Group přišla na trh s novinkou – toaletními papíry Harmony Exclusive. Zatím je najdete ve dvou variantách Harmony Exclusive Herbal a Harmony Exclusive Pure White.

Vedle parfémovaného papíru Exclusive Herbal si nyní můžete vybrat i bílý neparfémovaný Exclusive Pure White, který je příjemně jemný, přiměřeně objemný a bezpečně pevný. Obě varianty mají všechno, co se od toaletního papíru vysoké kvality očekává. Výborné vlastnosti třívrstvých papírů jsou dosaženy technologií Sandwich Air.

Speciální kapitolou jsou v případě obou exkluzivních toaletních papírů i jejich obaly. Komfortní odnosné balení hodnotili spotřebitelé v průzkumu společnosti GfK jako mimořádně atraktivní. Obaly obou produktů zdobí navíc origami, které si každý může z toaletního papíru jednoduše vyrobit. „Paper Art“, návod na složení papírových dekorací, najdou spotřebitelé na www.shpgroup.eu.

Na své spotřebitele myslí společnost SHP Group i po nákupu nové generace papírů. Ve věrnostním programu Klub Harmony ( www.klubharmony.eu) pro ně připravila množství dárků, které může získat každý člen výměnou za klubové „body“.

Reklama

Související témata:

Načítám