Hlavní obsah

Top 10 věcí, které dělat s nahým mužem

Foto: Thinkstock

Je před vámi nahý? Pak čeká na to, že uděláte jednu z těchto 10 věcí, a bude vás za ni zbožňovat!Foto: Thinkstock

Reklama

Jak potěšit muže? Není třeba darů ani sladkobolných vyznání. Pokud vám je dobře v jeho přítomnosti, mnohdy to stačí. A co když se svlékne? Okouzlete ho léty prověřenými metodami, které tolik miluje!

Článek

Nahé mužské tělo je jako nástroj, na který se dá zahrát nekonečně mnoho melodií… Pomineme-li individuální potřeby a přání každého majitele penisu, které se pochopitelně mohou lišit případ od případu, těchto deset věcí patří mezi nejoblíbenější mužské intimní hrátky. Už jste je všechny zkusily?

1. Postelové oči

Muži se rádi dívají svým milenkám do tváře a prostřednictvím grimas sledují, jak si u nich vedou. Věda dokonce uvádí, že pánové vzrušují tak zvané postelové oči, které mají zvětšené zorničky. Každý samec je potěšen, když se jeho milence při pohledu na něj oči zalesknou chtíčem! Vždyť kdo by nechtěl znát ten pocit, že je sexuálně žádaný? Jeden „správný“ pohled učiní nahého muže šťastného!

2. Dotek a objetí

Jessica O'Reilly, známá sexuoložka z kanadského Toronta na základě své soukromé praxe sestavila žebříček nejčastějších mužských stížností, mezi které patří i ta, že ženy málokdy zahajují sex a neobjímají tělo svých milenců! Když už tedy před vámi stojí tak, jak ho pánbůh stvořil, přitiskněte se k němu. (Vědci z amerického Kinseyho institutu říkají, že aspoň na sedm vteřin.)

Foto: Thinkstock

Dejte mu očním kontaktem najevo, že ho chcete, zaručeně ho tím nadchneteFoto: Thinkstock

3. Náhodné líbání

Jistá sexuální terapeutka z Las Vegas doporučuje všem ženám, které před sebou mají obnaženého muže, aby ho překvapovaly náhodnými polibky. Ucho, řasy, bradavka, prsní sval, pak zase tvář… Tato jemná hra udržuje nervy v pohotovosti tím, že jeho mozek se snaží předvídat, kam ho asi políbíte příště. To ho bude bavit!

4. Zvýšení sexuálního napětí

V mezičase, kdy jeho tělu věnujete pozornost ústy, nastartujte mužské vzrušení i šimráním. Prsty ho pomalu a jemně hlaďte nebo ho poškádlete ztvrdlými bradavkami. (To doporučuje nejeden sexuální terapeut k absolutnímu probuzení mužského těla.) Jo a nebojte se přitlačit. Muži mají pokožku o 0,2 milimetrů silnější než ženy!

5. Laskání správných míst

Ruce, krk, uši a mozek patří mezi nejvíce sexuálně citlivé erotogenní zóny mužů, nechává se slyšet Darren Michaels z Phoenixu, který je autorem erotických povídek Flipside Erotica, obě strany příběhu. Doporučuje tyto oblasti stimulovat s citem a vášní!

6. Probuzení šelmy

Existuje celá řada milostných technik, které svlečení muži milují, ale co pánové obdivují nejvíc? Hlavně kreativitu milenek, které jim ze svých navlhčených rukou vytvoří umělou vagínu, nebo si mezi ňadra nanesou lubrikační gel, stisknou je k sobě a sevřou mezi nimi toho ptáčka jarabáčka.

Foto: Thinkstock

Muž touží po tom, aby ho partnerka sváděla, zkuste vzít aktivitu do svých rukou hned při příští příležitostiFoto: Thinkstock

7. Sebeukájecí podívaná

Britská sexuoložka Tracey Cox jednou řekla: „Masturbace před partnerkou nebo pozorování partnera při masturbaci patří mezi nejoblíbenější fantazie mužů o sexu.“ Tak ho vybídněte, aby vám ukázal, jak si to dělá, když není s vámi. Anebo ho nechte, aby „při práci“ pozoroval on vás.

8. Ruční práce

Masáž genitálií patří mezi činnosti, o které si muži neříkají, ačkoli je milují. Proč jsou z ruční stimulace tak paf? Jednak proto, že lidská ruka je geniálně dokonalý, ale jemný nástroj, a za druhé: jakákoli ruční práce je mužům důvěrně známá už od mládí. Netřeba měnit osvědčené…

9. Orální sex

Podle sexuoložky Tracey Cox muži řadí orální sex mezi nejlepší sexuální aktivity. Je fajn soustředit se na frenulum, tedy uzdičku, která se nachází na spodní straně těsně pod žaludem. (Je to nejcitlivější oblast penisu.)

10. Procítěné milování

Troufnete si na definici úspěšného sexu? Skvěle ji zformuloval Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže. „Když vám sex dovolil tomu druhému předat a současně od něj získat něco, co ve vás vyvolá pocit naplnění a jistoty.“ A přesně to muži od sexu a žen jako takových chtějí. Nefalšovanou náklonnost a vášeň. Tak mu ji dejte, když už se před vámi svlékl…

A co děláte s nahým mužem vy?

Reklama

Načítám