Hlavní obsah

Top outfity léta: V čem budete za hvězdu a co naopak rozhodně nevytahovat ze skříně?

Foto: GLAMI

Foto: GLAMI

Módní policie má v létě co dělat! Zatímco někteří vytahují své nejlepší kousky a bravurně je kombinují se zbytkem šatníku, jiní zůstávají u starých módních trendů, díky nimž jsme se proslavili i v zahraničí.

Článek

S čím letos v létě okouzlíte a co rozhodně nechat ve skříni? Nosí se šaty výrazných barev, cyklistické šortky nebo pohodlné sandály. Kde takové seženete?

Letní šaty pro všechny příležitosti 

Volné nebo oversized šaty jsou nejuniverzálnějším outfitem, který užijete ve městě, na zahradě i během relaxačního víkendu. V létě by měly být základem jakéhokoliv šatníku a je jen na vás, zda si vyberete jednobarevné, s drobnými vzory nebo například květinové zavinovací.

Foto: GLAMI

Mohito na GLAMI, šaty s květinovým vzorem Foto: GLAMI

Fenomén jménem biker shorts

Není to poprvé, kdy se v ulicích setkáváme s biker shorts. Zatímco dříve jsme je nosily především na cyklovýlety, nyní jsou nepostradatelnou součástí chic letních outfitů. Neuvěřitelným plus je navíc jejich pohodlí, pokud vám dokonale padnou, nemusíte se bát, že by vás škrtily, lezly nahoru ani nic podobného.

Zkombinujte je například s bílou košilí, balerínami a barevnou kabelkou. Pokud raději volíte sportovnější variantu, zkuste si k nim vzít crop top a tenisky. Věřte nám, že budete za hvězdu!

Foto: GLAMI

Pieces na GLAMI, biker shorts Foto: GLAMI

Pohodlí i na nožky 

Sandálky, tenisky a další pohodlné boty jsou v létě naprostou nutností! Pokud chcete působit elegantně, vyberte si sandály s širokým podpatkem nebo na platformě, které užijete na zahradních party i na svatbách v přírodě. Díky svému tvaru zůstanou podpatky čisté a vy nohama pevně na zemi. Oblékněte k nim pouzdrovou sukni, koktejlové šaty či volnější palazzo kalhoty, které podtrhnou váš ležérní styl.

Foto: GLAMI

Answear Lab na GLAMI, letní sandály Foto: GLAMI

Nevíte, co si vybrat? Objevujte módu s GLAMI

Puntíky, proužky, vzory, výšivky, květinové potisky, tolik možností, až oči přecházejí. Jak si ale vybrat? Udělejte si rychlý kvíz a GLAMI vám doporučí outfity přesně podle vašeho jedinečného stylu. Označte oblíbené značky, svou velikost a módní kousky, které se vám líbí. V okamžiku objevíte přesně to, co potřebujete, a něco navíc!

A co naopak nechat na dně šatníku?  

Ponožky v sandálech, mokasíny s ponožkami po kolena a zastrčené brýle do výstřihu jsou věci, které by neměly spatřit světlo světa. Módní kreace, díky nimž jsme někdy známí i za hranicemi naší země, pomalu už nebaví ani nás Čechy. Průzkum GLAMI ukazuje, že těmto výstřednostem nefandí více než polovina žen a každý čtvrtý muž. Kromě těchto nejznámějších módních prohřešků jsou na černé listině i leopardí potisky, slipové plavky nebo silonky v otevřených botách.

Foto: GLAMI

Výsledky průzkumuFoto: GLAMI

Foto: GLAMI

Výsledky průzkumuFoto: GLAMI

Je to tedy jasné. Hvězdou ulic i pláží můžete být v nejrůznějších outfitech, sportovní a pohodlný styl však bude vévodit většině z nich. Pokud vám schází další inspirace, můžete se podívat například na GLAMI Magazín, kde najdete ty nejaktuálnější trendy na letošní léto.

Reklama

Načítám