Hlavní obsah

Toužíte po kabelce Michael Kors?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jasné, že žena si s jednou kabelkou prostě nevystačí. Měníte je podle příležitosti, velikosti, nebo dokonce i nálady.

Článek

Na co byste si ale měly dát pozor při jejím nákupu, aby vám vydržela co nejdéle, a hlavně abyste si pořídily skutečně originál?

Kvalitní kabelka dovede váš outfit k dokonalosti

Vybírejte pečlivě

Český trh je plný prodejců, kteří nabízejí rádoby kvalitní zboží za pár stovek. Většinou se ale jedná o nekvalitní materiály, na kterých se brzy projeví nedostatky v podobě oděrek, povolených švů, nebo dokonce prasklinek, a to hned po pár měsících nošení. A taková kabelka vám dokáže pokazit i jinak velmi pěkný outfit.

Zaměřte se na detaily

Místo toho, abyste měnily kabelky za stále nové nekvalitní kousky a utopily v nich tisíce, vyplatí se pořídit si kabelku z kvalitního materiálu, doplněného o komponenty, které mají životnost i několik let. Klíčové jsou detaily.

Sledovat byste měly kvalitu zpracování, kterou na první pohled poznáte v šití. Důležité jsou rovné stehy s čistým zakončením bez uzlíků. Většina značkových produktů se snaží zabránit padělání zboží přibalením kartičky výrobce či malé knížečky s informacemi, jak o kabelku pečovat, a dále všitým mini štítkem uvnitř kabelky s pořadovým číslem.

Další části, na kterých dobře poznáte kvalitu, jsou zip, kování a úchyty. Ty musejí být od pohledu krásné a větší kovové medailonky bývají těžší.

Precizní zpracování a detaily jsou klíčové

Foto: livienPrecizní zpracování a detaily jsou klíčovéMichael Kors vede

Podívali jsme se na značku Michael Kors, která si u nás získala oblibu pro své kvalitní a módní zpracování. Precizní šití je v barvě kabelky, kvalitní podšívka obsahuje monogram či logo Michael Kors, které se používá v kombinaci s decentní hedvábnou nití. Značka pro své modely ráda a často využívá téměř nezničitelnou kůži, tzv. saffiano, která je pokryta tenkou vrstvou vosku a dalších látek, zabraňující poškrábání.

Charakteristickým rysem tohoto materiálu je diagonální vzor vytlačený do kůže. S výběrem ale nešlápnete vedle, ani pokud zvolíte klasickou přírodní kůži, hair srt, PVC i textilie. Jen si dejte pozor, od koho si kabelku pořizujete.

Kabelky Michael Kors se těší velké oblibě takřka po celém světě

Pozor na podvodné prodejce

Rozhodně nešlápnete vedle, když si svou kabelku vyberete u ověřeného prodejce.

Ověřeným prodejcem u nás je e-shop www.livien-kabelky.cz, který na českém trhu seriózně funguje již 8 let a kde najdete značky, jako je právě Michael Kors, Guess, Calvin Klein, Coach, Ralph Lauren a další. Mají 100% záruku pravosti, velký výběr, a u vybraných modelů dokonce garanci nejnižší ceny.

Tyto kabelky poznáte podle razítka garance nejnižší ceny, jež jsou zobrazeny u daného produktu. A pokud toužíte spíše po nějakém doplňku od věhlasné značky Michael Kors, pak si jistě vyberete na spřáteleném e-shopu www.livien.cz Nabídka je hodně pestrá a kousky se tam obměňují takřka každý den.

www.livien-kabelky.cz

Reklama

Načítám