Hlavní obsah

Trápí vás přesušené vlasy po fénování? Jděte na to jinak!

Foto: Philips.cz

Chcete, aby měly vlasy po fénování nejen objem, ale také zůstaly hydratované, lesklé a zdravé?Foto: Philips.cz

Reklama

Spousta žen používá fén několikrát týdně. Jak zařídit, aby vlasy zůstaly hydratované a lesklé?

Článek

Pokud se z fénu stal váš pravidelný koupelnový společník, jistě víte, že dokáže nejen skvěle sloužit, tedy dodat vlasům požadovaný objem a tvar, ale může také škodit. Například když chvátáte do práce a zuřivě fénujete hřívu na nejvyšší teplotu nebo když si vlasy sušíte příliš dlouho s cílem vytvořit si co nejdokonalejší účes. Pak se může stát, že místo zdravých vlasů budete mít na hlavě najednou přesušenou hřívu, která bude náchylná k lámání, bude postrádat lesk a možná se v reakci na vaši „péči“ paradoxně začne i více mastit nebo krepatět. A i když jste v téhle zkrášlovací disciplíně naopak zběhlá a vlasy si sušíte poučeněji, stejně můžete po čase zjistit, že váš účes není v takové kondici, jaká by se vám líbila.

Připravit, pozor…

Abyste se mohla pyšnit zdravou a lesklou hřívou, do vlasů po umytí a usušení ručníkem vždy naneste přípravek na ochranu před horkým vzduchem. Vybírejte jej podle typu svých vlasů a pozornost věnujte především vlasovým konečkům, které jsou nejvíc náchylné k lámání a vysušení. Vlasy pak klidně nechte ještě chvíli proschnout na vzduchu, a teprve potom sáhněte po fénu. Můžete začít vyšší teplotou, postupně přejít na střední a fénování zakončit proudem studeného vzduchu. Nebo si pořídit takový fén, který zvládne přizpůsobovat teplotu sušení vašim vlasům.

Foto: Philips.cz

Fén na vlasy Philips MoistureProtect neustále hlídá teplotu vlasů a teplotu sušení tomu přizpůsobujeFoto: Philips.cz

Fén, který sám hlídá teplotu

Přesně tuhle schopnost má fén na vlasy Philips MoistureProtect, který dokáže během fénování neustále sledovat teplotu vašich vlasů a upravovat teplotu sušení tak, aby vlasy zbytečně nepřesušil a nepřipravoval je o jejich přirozenou vlhkost. Díky tomu zůstává hříva hydratovaná, lesklá a zdravá a nedochází k poškozování kutikul, k čemuž dopomáhá i funkce ionizace. Ta zabraňuje vzniku statické energie a kutikuly ještě více uhlazuje, takže se výsledný účes nezacuchává a zůstává nádherně lesklý. Jen zdravé vlasy totiž mohou být doopravdy krásné!

Foto: Philips.cz

Na výběr máte ze šesti rychlostí a nastavení teploty – včetně volby chladného vzduchu na závěr fénováníFoto: Philips.cz

Šest nastavení, nespočet účesů

Nosíte ráda hladký účes? Nebo dáváte přednost nedbale elegantní zvlněné hřívě? Fén na vlasy Philips MoistureProtect nabízí hned šest rychlostí a nastavení teploty, takže záleží jen na vás, jestli zvolíte vyšší teplotu a silnější proudění vzduchu pro vytvoření první zmíněné varianty, nebo nakombinujete vysokou teplotu s jemnějším prouděním vzduchu pro variantu číslo dvě. Tento fén je rovněž velmi výkonný a vlasy jím upravíte rychleji a snáze, ale zároveň šetrněji. A aby vám účes vydržel co nejdéle, nezapomeňte na závěr stisknout tlačítko chladného vzduchu.

Foto: Philips.cz

S fénem na vlasy Philips MoistureProtect upravíte vlasy rychleji, snáze a zároveň šetrnějiFoto: Philips.cz

Tento fén navíc můžete až 45 dní testovat s garancí vrácení peněz. Více zjistíte na www.philips.cz/vlasy nebo v tomto videu.

Reklama

Načítám