Hlavní obsah

Trend 2010: Kluby hubnutí

Foto: shutterstock.com

Vyhrajte nad svými kily i sama nad sebouFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste vyzkoušela kdejakou dietu a pořád se vám nedaří hubnout? Toužíte po sexy postavě, abyste v létě nemusela zase na pláži potupně sedět zahalená v osušce místo chytání bronzu ve dvoudílných bikinkách? Zkuste zázrak jménem klubové hubnutí!

Článek

Klubová kila

Hubnutí ve skupině není ve světě novinkou. Historie podobných klubů sahá až do 60. let minulého století, kdy ve Spojených státech Jean Nidetch založila úplně první spolek pro hezčí postavu. Sama měla problémy s obezitou, a tak se začala scházet se svými kamarádkami, které měly podobné trápení. Vzájemně si sdělovaly tipy a podporovaly se. Daly si jméno Weight Watchers – staly se ,,hlídačkami" svých kil. Podobná sdružení začala postupně vznikat i mimo americký kontinent a také v Čechách. Na celkem 100 místech po republice se díky společnosti STOB pravidelně scházejí bojovnice s vlastními kily. Přidejte se k nim a naučte se konečně hubnout i vy!

Co můžete čekat

„Statistiky jsou alarmující, v České republice jsou skutečně miliony lidí s nadváhou nebo mírnějším stupněm obezity,“ říká Iva Málková ze společnosti STOB. Pokud si ovšem myslíte, že vám skupinové hubnutí nabídné zázračný recept, který vás zbaví kil ihned, jako např. pilulky, speciální čaje či kávy, náplasti či dokonce magické náušnice, budete zklamané. Klubové hubnutí vám naopak ukáže cestu, jak oněch kýžených zázraků dosáhnete samy - díky pevné vůli a správným návykům.

Během 3měsíčních kurzů, které se konají v příslušných centrech vždy jednou za týden, se naučíte:

  • samy sestavit jídelníček, který bude nejen energeticky nižší, ale také vám bude chutnat
  • jak si správně zařadit do jídelníčku „zakázané“ potraviny (čokoládu, pivo apod.) tak, aby vám neublížily a abyste si na nich zároveň i pochutnaly
  • jíst tehdy, když chcete opravdu samy, a ne, když vás omamná vůně bramboráků cvrnkne do nosu
  • klást si reálné cíle
  • vážit si sebe sama
  • správně se hýbat a cvičit (kurz myslí na každý věk i váhové kategorie!)

Nebuďte na hubnutí sama a začněte už teď s novým klubovým hubnutím. Kurzy začínají na začátku dubna. Veškeré bližší informace včetně míst a termínů konání klubových setkání najdete na www.stob.cz

Reklama

Související témata:
Kluby

Načítám