Hlavní obsah

Trend, který bude vaše pleť milovat

Foto: Oslo Skin Lab

Péče o pleť začíná uvnitřFoto: Oslo Skin Lab

Zájem o péči o pleť v posledních letech roste. I vy ji nejspíš hýčkáte zvenčí pomocí kvalitních krémů s UV ochranou, antioxidanty, vitaminy nebo minerály. Bojovat proti předčasnému stárnutí pleti ale můžete i zevnitř. Ostatně, věděli jste, že viníkem prohlubujících se vrásek je kolagen, respektive jeho úbytek v takzvané dermis?

Článek

O to, aby byla pokožka hladká a pevná, se stará vrstva zvaná škára, jinak také dermis. Právě její součástí je kolagen, respektive kolagenová vlákna. Ta tvoří přibližně 80 % této části naší pokožky. Od zhruba 30. roku života množství kolagenu klesá a škára se stává „poréznější“. Výsledek? Pokožka ztrácí pružnost, pevnost, odolnost. Pokud jí ale opět dodáte kolagenní peptidy, vrásky a jemné linky budou méně výrazné.

Foto: Oslo Skin Lab

První vráskyFoto: Oslo Skin Lab

První vrásky se obvykle objeví na obličeji. Postupně se ale přibývající věk začne projevovat i na rukou, hrudníku, pažích nebo stehnech. A zatímco o pleť obličeje pečujeme pomocí drahých krémů, zbytek těla často strádá. Pokud však pečujete o pleť zevnitř, těžit z toho bude nejen pokožka obličeje, ale i ty části vašeho těla, kterým byste jinak takovou péči nevěnovali.

Pozitivní účinky pravidelného užívání hydrolyzovaných kolagenních peptidů nejen na hloubku vrásek, ale třeba i viditelnost celulitidy potvrzují mnohé provedené studie. Díky pravidelné každodenní konzumaci roste pružnost pokožky a kůže celého těla je hladší.

Foto: Oslo Skin Lab

The Solution™ od Oslo Skin LabFoto: Oslo Skin Lab

The Solution™ od Oslo Skin Lab  je hydrolyzovaný kolagen, který nemá chuť ani vůni.

Díky tomu ho můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo nápojem. Účinky kolagenu Verisol®, který je součástí produktu The Solution™ od Oslo Skin Lab, potvrzují mnohé dvojitě zaslepené, randomizované a placebem kontrolované studie.

Průměrné zmenšení hloubky vrásek až o 20,1 %

Do této studie se zapojilo 114 žen ve věku od 45 do 65 let. Účastnice pak každý den po dobu 8 týdnů dostávaly buď 2,5 gramu přípravku Verisol®, nebo placebo. Ještě před zahájením studie podstoupily všechny ženy měření pokožky, respektive hloubky vrásek. První pozitivní výsledky zaznamenala skupina, která dostávala přípravek Verisol®, už po 4 týdnech. Hloubka vrásek okolo očí se zmenšila v průměru o 7,2 %. Po 8 týdnech byl výsledek ještě lepší. Přístroje naměřily zmenšení hloubky v průměru o 20,1 %. U jedné z účastnic studie dokonce došlo ke zmenšení hloubky vrásek o 49,9 %.

Foto: Oslo Skin Lab

The Solution™ můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo nápojemFoto: Oslo Skin Lab

Posouváme každodenní péči o pleť a pokožku na ještě vyšší úroveň

V Oslo Skin Lab jsme přesvědčení, že plnohodnotná péče o pleť začíná uvnitř. Věříme, že kvalita a stav vaší pokožky mají nemalý vliv na to, jak se každý den cítíte. Spolupracujeme s vědeckými pracovníky i s odborníky na péči o pleť a hledáme alternativy k některým drastickým a invazivním kosmetickým procedurám.

Více na Oslo Skin Lab

Reklama

Načítám