Hlavní obsah

Trendy je dovolená na vlastní terase

Foto: Alukov

AlukovFoto: Alukov

Přemýšlíte, že vynecháte letos dovolenou v zahraničí? Proč ne, na své terase a u svého bazénu se budete cítit stejně pohodlně a také bezpečně. Stačí si vybrat funkční, spolehlivé a designové zastřešení. Originální zkušenosti uživatelů, kteří si již terasu nebo bazén zastřešili, jsou cenným vodítkem a nejlepší rady jsou zdarma.

Článek

Specialisté na zastřešení teras společnosti ALUKOV vám ochotně a profesionálně poradí, které zastřešení je pro vaši terasu a bazén nejvhodnější. Zastřešení CORSO  umožňuje odsunout současně střechu i stěny zastřešení stranou. Posun je díky kvalitním pojezdům velmi jednoduchý a bezpečný. Bioklimatické zastřešení PERGOLA SKY se vyznačuje pevnou střechou, kterou lze v případě potřeby rozsunout a tím vytvoříte komínový efekt pro rychlou ventilaci. Rozsun střechy je řízen dálkovým ovladačem. Boční stěny jsou řešeny prosklenými a rovněž posuvnými výplněmi a je zachován maximální požitek z okolní zahrady. Terasová zastřešení jsou vhodná a certifikovaná pro montáž na všechny typy domů a také pro dřevostavby. Zastřešení můžete vybavit množstvím doplňků, jako je stínění proti slunci, osvětlení, samostatný vchod pro domácí mazlíčky. Nabízíme vám několik zajímavých typů.

Domácí fitness

Umístěte si na terasu rotoped, běžecký pás nebo podložku na jógu a zacvičte si v pohodlí domova. Terasa se může během minuty proměnit v soukromé fitness nebo SPA, se kterým si v létě vychutnáte čerstvý vzduch ze zahrady a v zimě získáte plnohodnotnou místnost pro vaše sportovní aktivity.

Foto: Alukov

AlukovFoto: Alukov

Bio pracovna

Zpestřete si práci z domova, přestěhujte ji na terasu, a to za každého počasí. Zabudovaný stínící systém zastřešení zamezí nežádoucím slunečním odleskům na monitoru počítače.

Foto: Alukov

AlukovFoto: Alukov

Kuchyň pod širákem

Ukažte se jako praví kulináři a překvapte své blízké vaším kuchařským uměním přímo před jejich očima. Zatímco budou relaxovat, můžete na terase připravit lahůdky, které mají nejraději.

Foto: Alukov

AlukovFoto: Alukov

Komplexní péče o zákazníka

Variabilní a multifunkční zastřešení teras, ale i více než 30 modelů zastřešení bazénů vyrábí tradiční český výrobce ALUKOV v mnoha tvarových i barevných variantách. ALUKOV zajišťuje celý dodavatelský cyklus od výroby na míru až po instalaci a na své realizace poskytuje až 15leté záruční podmínky. Nejjednodušší cestou, který typ zastřešení si vybrat je navštívit webové stránky www.alukov.cz nebo zavolat na telefonní číslo 469 681 488. Profesionálně vám poradí a zkonzultují s vámi stavební připravenost a dostanete nabídku přímo šitou na míru. To vše v pohodlí domova. ALUKOV, DOTVÁŘÍME DOMOV…

Reklama

Načítám