Hlavní obsah

Trendy sukně podzim/zima 2008

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bez sukně se na podzim neobejdeteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatím jste si nepořídila sukni? Stále vašemu šatníku kralují kalhoty? Je nejvyšší čas na změnu!

Článek

V nastupující sezoně podzim/zima 08 se objevuje opravdu široká paleta střihů. Trendy jsou sukně úzké, áčkové, zvonové, balonové, tulipánové, tužkové, pouzdrové s vyšším pasem, s protilehlými sklady, dokonce i ty plizované. Velmi slušivé a každé postavě lichotící jsou sukně obepínající boky a v dolní části rozšířené. Působí velmi žensky.

Nově se objevují sukně s vyšším pasem, které jsou vhodnější pro štíhlejší postavy, mají tužkový či pouzdrový tvar. Stejně tak balonové sukně nabírané v dolní časti do gumy, jsou vhodné pro vyšší postavy. Hodně se objevují na sukních protisklady, mají dva okraje nebo aspoň zdůraznění lemu sukně.

Délku můžete nosit mini i maxi, nejvíc však frčí délka kolem kolen. V této sezoně si skutečně můžete vybrat, co tělo unese. Jestli jste dosud nepřišla sukni na chuť, byl by hřích to nevyzkoušet.

Foto: Apanage

IN jsou tlumené bavy i vzoryFoto: Apanage

Barvy a vzory

Módní jsou tmavší odstíny antracitové, lilkové, čokoládové, merlotové, částečně zůstávají i metalické barvy, ale ne v takovém množství jako v létě. Probleskují i světlejší tóny jako smetanová, camel, skořicová i ledové odstíny růžové. Vybrat si můžete květinový, geometrický i abstraktní vzor, záleží jen na vašem cítění.

Věřte, že v sukních vás podzimní deprese nedostane!

Reklama

Související témata:

Načítám