Hlavní obsah

Třídní srazy frčí

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Můžete si najít staronové kamarádyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi skupinku lidí, kteří se od studií ještě nezúčastnili třídního srazu po x letech? Tak buďte ve střehu. Pravděpodobně vás tahle událost čeká co nevidět!

Článek

Třídní srazy se staly hitem posledních let. Díky dokonalé technice už nemusíte být odkázáni jen na starý ušmudlaný seznam spolužáků, který kdysi dávno vy nebo váš kamarád sepsal a teď ho jen marně hledá. Nehledě na to, že od školních lavic jsme se všichni většinou tolik změnili, že původní „předseda třídy" může momentálně cestovat po Asii nebo být nedejbože v protidrogové léčebně v Bohnicích...

Virtuální třída

Na internetu vaše virtuální třída už pravděpodobně existuje. A možná se zaplnila skoro do poslední lavice. Stačí se jen připojit, a pokud máte zájem, doplnit informace o vaší maličkosti. Podlehnout je snadné, stačí totiž jen párkrát kliknout. A je to! A už si můžete zvědavě prohlížet, kam se zatoulaly cesty vašich spolužáků a kdy se koná to osudové setkání.

Jako první rozhodnutí, které se nabízí, je, zdali na sraz vůbec půjdete. Někteří z nás nemají na léta studií idylickou vzpomínku. Buď z nějakého důvodu byli „outsidery", nebo nám většina spolužáků prostě připadala do dalšího života naprosto nepoužitelná. Stejně ale nakonec většinou zvítězí zvědavost, copak asi dělá Pavel Novák, moje první láska? A co ta šílená Zuzana? Jak se jmenovala?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Třídní sraz může mile překvapitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Hoďte se do gala

Patříte-li mezi ty, kteří mají na školní docházku krásné vzpomínky, určitě se těšíte. V tom případě se na den D připravte. Nemusíte se hned objednávat ke kadeřníkovi, ale stojí za úvahu si alespoň zajistit hlídání dětí pár hodin před odchodem na sraz, abyste se mohla dát do gala v klidu. Vyhnete se situaci, že běžíte do zamluvené restaurace s mastnou skvrnou na triku a jste načichlá právě dosmaženými bramboráky. Po zhlédnutí svých „načinčaných" spolužaček by vám to totiž mohlo být líto.

Může to být výborný mejdan!

Čeká vás spoustu překvapení, zjistíte třeba, že vaše první láska má dvacet kilo navrch, a budete z toho paf. Nebo na vás číhají trapné chvíle ticha a okamžik lítosti „bože, proč jsem sem lezla?". Možná budete tápat, jestli „mladá paní" sedící vedle vás je spolužačka, nebo třídní učitelka, a rozhovor s ní se stane vaší noční můrou.

Ale... můžete být i velmi mile překvapena. Zjistíte třeba, že ti lidé, které si pamatujete jako děti, jsou báječní společníci. Celý večer se budete u baru překřikovat, nebudete chápat, proč už jste je nekontaktovala dříve, a najdete v nich znovu své přátele.

Reklama

Načítám