Hlavní obsah

Trik, jak si užít více sexu a pozornosti

Foto: Fotky-foto.cz

Jaké je tajemství přitažlivosti a sex-appealu? Možná je lze ovlivnit snadněji, než si myslíte!Foto: Fotky-foto.cz

Chcete zvýšit svůj sex-appeal, sbalit vysněného partnera nebo uspět na pracovním pohovoru?

Článek

Proč mají někteří lidé větší úspěch v sexuálním životě, ač nejsou ideálem krásy? Proč někteří lidé vyzařují charisma a sebevědomí, jen když vejdou do místnosti? Důvodů může být několik a mění se s dobou, ve které žijeme, a prostředím, ve kterém se pohybujeme. Nicméně odpradávna hraje důležitou roli ona pověstná „chemie“. U některých živočišných druhů bylo mnohokrát dokázáno, že zvířata silně reagují při výběru sexuálního partnera na tzv. feromony – látky, které silně působí na opačné i stejné pohlaví. U lidí se o vlivu feromonů vede dlouhodobá diskuse a neexistuje žádná věrohodná studie, která by to tento vliv potvrzovala, nebo vyloučila.

Foto: Fotky-foto.cz

Podpořte své šance v milostném i pracovním životěFoto: Fotky-foto.cz

Některé studie poukazují na to, že lidé byli kdysi „feromony“ hodně ovlivňováni, stejně jako jsou dnes stále ovlivňována zvířata. S verbální a písemnou komunikací však přirozený vliv feromonů klesal a byl nahrazován hmotnými a inteligenčními aspekty civilizované společnosti. Nicméně spousta studií se přiklání k tomu, že i dnes jsou lidé stále silně podvědomě ovlivňováni těmito „feromony“ a onou pověstnou „chemií“. Kdysi, např. i na jedné z českých televizí, proběhl test, kdy byly ženy posílány do různých místností s jednovaječnými trojčaty a měly si vybrat, kde se cítí nejlépe. Drtivá většina žen označila místnost s mužem, který byl nastříkán tzv. feromonovým produktem.

Speciální produkty na základně nejnovějších poznatků z biochemie

Specializované firmy investují miliony dolarů do vývoje speciálních produktů, tzv. feromonů pro ženy a muže, které v podobě speciálních parfémů, vonných esencí nebo svíček se speciálním složením mají za úkol podpořit sexuální přitažlivost, sex-appeal, respekt a charisma jedince.

S úspěchem je používají lidé po celém světě při každodenním životě, na rande, při pracovním pohovoru, zkouškách ve škole a dalších příležitostech. Prostě vždy, když je potřeba zaujmout opačné pohlaví nebo získat si respekt u stejného pohlaví.

Foto: IntimniNakupy.cz

Řada MAGNETIFICO – power of pheromones patří mezi to nejlepší, co můžete dnes koupitFoto: IntimniNakupy.cz

Speciální řada unikátních parfémů MAGNETIFICO – power of pheromones

Bestsellerem mezi těmito produkty je řada MAGNETIFICO – power of pheromones, která v sobě kombinuje vůně předních světových parfémů s nejnovějšími poznatky z biochemie. Na základě AT-SC-R formule má za úkol razantně zvednou přitažlivost jedince a pomoct mu získat úspěch u opačného pohlaví a zvýšit mu charisma a respekt. Lidé tyto produkty často využívají také pro větší úspěch na pracovních pohovorech, zkouškách a obchodníci ke zvýšení prodejů.

Nyní sleva 10 % při zadání slevového kódu: PROMO

Foto: IntimniNakupy.cz

Ručně vyráběné svíčky z řady MAGNETIFICO na základě Intensively intimate formuleFoto: IntimniNakupy.cz

Novinka – Aphrodisiac candle MAGNETIFICO

Novinkou na našem trhu jsou svíčky z řady MAGNETIFICO – power of pheromones. Unikátní afrodiziakální svíčky na základě Intensively intimate formule slouží jako skvělý pomocník pro vytvoření intimní, svůdné a nezapomenutelné atmosféry nejen při vašich intimních chvílích. Chcete svést partnera nebo partnerku? Chcete udělat intimní atmosféru při romantické večeři, masáži nebo jen vytvořit příjemnou atmosféru po náročném dni? Pak jsou afrodiziakální svíčky MAGNETIFICO – power of pheromones pro vás to pravé.

Nyní sleva 10 % při zadání slevového kódu: PROMO

Mohlo by vás také zajímat

Reklama

Načítám