Hlavní obsah

Triko, na kterém není vidět pot. Světový unikát z Česka

Foto: CityZen s.r.o.

Triko CityZen nepropotíteFoto: CityZen s.r.o.

Triko CityZen oceníte každý den, ať už se ocitnete v jakékoliv situaci. Můžete se spolehnout, že propocené koláče nikdo neuvidí a budete se v něm cítit opravdu skvěle.

Článek

Někteří muži mají fyzicky náročnou práci. Jiní se prostě jen hodně potí. Jako by nestačily nevábné koláče v podpaží, nemůžete čekat ani vůni květinek. Pokud chcete mít manžela jako ze škatulky, pořiďte mu triko CityZen, které si s koláči poradí. Že to funguje, potvrzují ti, kteří si už tričko pořídili.

Zázraky se dějí

Čtyři z pěti zákazníků si nejvíc pochvalují právě technologii, která brání potu prosáknout na lícovou stranu trika. „Opravdu se nepozná, že se potím jako…,“ píše jeden. Další, který si s pocením už nevěděl rady, začal věřit na zázraky. „Tričko jsem použil při výšlapu na Říp v 35 °C. Když jsem nahoře sundal batoh, jako jediný jsem měl úplně suchá záda.“ Jiný oceňuje i odolnost proti zápachu. „Triko nosím třetí den a stále se snažím najít nějaký ten flek. Zatím bez nálezu a kupodivu i bez zápachu, super!“

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen s.r.o.

Příjemné s užitečným

Není to ale jen pot, tričko má zároveň úpravu, která brání jeho ušpinění. Z vnitřní strany triko vlhkost saje a rozvádí do velké plochy, aby rychle uschnula, z vnější po látce voda nebo třeba ranní káva jen steče. Přitom jde o příjemnou stoprocentní bavlnu a tričko je prodyšné.

CityZen nabízí trika s kulatým i véčkovým výstřihem (v modré, šedé, vínové, černé a navy barvě), ale i luxusní polokošile (v černé a v různých odstínech šedé a modré). Na své si přijdou i dámy. Dámská trika se pyšní stejnými vlastnostmi. Vybírat můžete z kimono (volnějšího) nebo běžného střihu a tyrkysové, malinové nebo černé barvy.

A pokud nemáte zrovna konfekční velikost, ušijí vám triko na míru.

CityZen se v oblasti chytrých textilií opravdu vyzná. To dokazuje i jejich poslední novinka. V reakci na současnou situaci vyvinuli unikátní roušku s antibakteriální úpravou na vnitřní straně a odolností vůči kapénkám na straně vnější. V roušce se tedy ani po delším nošení nemnoží bakterie, které na ní ulpívají při výdechu a které pak nadechujete zpět. V nabídce najdete klasický skládaný střih, roušku s kapsou pro nanofiltr i dětské roušky s veselými motivy.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé firmyFoto: CityZen s.r.o.

Bratři v triku

Za světově unikátní technologií stojí trojice z Chrudimi: Pavel Hrstka, Martin Burkoň a odborník na textilie René Němeček. Vývoj technologie trval několik let, firma byla založena před rokem a půl a po vítězství v posledním ročníku soutěže začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy byla první várka triček zcela vyprodána.

Reklama

Načítám