Hlavní obsah
3,1
(48)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Rychlovka k obědu? To jsou těstoviny s tuňákem. Skvělé jsou teplé i studené místo salátu na svačinu.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 lžička soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 hrnky zeleninového vývaru
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte v osolené vodě na skus. V hlubší pánvi na trošce olivového oleje nechte zesklovatět najemno nakrájené jarní cibulky, zaprašte je mletou sladkou paprikou, osolte, opepřete a lehce zpěňte., Podlijte vývarem, 5 minut povařte a promíchejte s těstovinami. Tuňáka prohřejte a servírujte na těstovinách, posypané kolečky čerstvé jarní cibulkové natě.

Reklama

Načítám