Hlavní obsah

Tvary pánského přirození: Co vás může v posteli potkat?

Foto: Thinkstock

Věděli jste, že se dá pánské nádobíčko rozdělit do skupin podle tvaru?Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tužka, burison či cuketa? Ne, to není nákup, ale pojmenování pánského rozkroku! Totiž, má pět základních skupin, které podléhají tvaru, velikosti i prvnímu dojmu! Takže, co doma máte vy?

Článek

Jeden moudrý pán kdysi řekl, že když je život plný zoufalství, pak jediné, v čem muž obvykle spolehlivě nalézá útěchu, je jeho penis – pokud se ovšem situace natolik nevymkla z rukou, že je nutno sáhnout po něčem silnějším, jako je třeba sklenka tequily nebo modlitba…

Tato „útěcha“ mužů, která se dá nazvat i jejich „přívěskem“, může mít mnoho podob, tvarů, rozměrů a také přirovnání. Velký, tlustý, dlouhý, krátký, zakřivený, rovný, vypadající jako švestka… V pánských kalhotách se zkrátka může nacházet cokoli, s čímž ženy i počítají. Takhle si pánské nádobíčko dělí do základních skupin!

1. Burisony

„To jsou ty případy, kdy nejdřív uvidíte varlata, a teprve až po chvíli si všimnete něčeho, co se krčí mezi nimi,“ směje se sedmadvacetiletá Pavla s tím, že výhodou takových malých trpaslíků je moment překvapení. „Burison se obvykle při erekci nezvětší tak, že by to člověka šokovalo, ale na to, jak tragicky to vypadá na začátku, se jedná o příjemné překvapení,“ dodává Pavla.

Foto: Thinkstock

Malý kašpárek? Muži s burisonem prý mnohdy doopravdy překvapíFoto: Thinkstock

2. Banány

„Podle mě je penis ve tvaru banánu nejrozšířenější. Ucházející rozměry tak akorát, obloukovitě zahnutý, nějak výrazně nevyčnívá z davu,“ popisuje devětadvacetiletá Adéla, podle níž bývají některé exempláře (určitě nemyslí jenom ty výrazně přezrálé) trochu zakřivené mírně nahoru, což ovšem není na škodu! „Atypické penisy jsou ve výhodě, protože mohou třít body, ke kterým se ti obyčejní ptáci nikdy nemohou dostat,“ světácky vysvětluje Adéla.

3. Cukety

„Masitý, mohutný penis, který moc neztrácí na tloušťce ani ve svojí špičce, nápadně připomíná cuketu,“ přidává další kategorii jednatřicetiletá Beáta. „Setkala jsem se i s přezdívkou komín, který blafe,“ usmívá se. Vyplatí se obdivně nad ním hvízdnout, nebo radši sevřít kolena k sobě a nechat si zajít chuť?

„Hodně dělá první dojem, a ten většinou není moc dobrý, protože tyhle penisy působí jako obři, ale když jim přijdete na chuť, zamilujete si je,“ vysvětluje Beáta s tím, že XXL obvod i délka vytváří dojem stoprocentního „zaplnění“, o stimulaci ve všech oblastech nemluvě. Holt ale některé milostné polohy jsou nepohodlné, chce to jemný přístup.

Foto: Thinkstock

Muži s atypickým tvarem chlouby jsou ve výhodě. Dráždí nečekané body!Foto: Thinkstock

4. Deštníky

„Je kratší a spíš tlustší. Hlava je širší než základna,“ popisuje penis nazvaný hříbek nebo taky deštník dvaatřicetiletá Jolana. V čem vidí jeho výhodu? „Můžete si dovolit i odvážnější polohy, protože sex s ním rozhodně není bolestivý,“ dodává s tím, že pokud mu chcete dodat větší moc a razanci, je třeba vypodložit si pánev – třeba polštářem. To aby měl volnější cestu, a hlavně aby si napravil reputaci…

5. Tužky

„Jo, jo, delší, ale hubený, rovný tak, že špička kontroluje ponožky, možná občas naklánějící se k jedné straně. Klasická tužka,“ zasvěceně vypráví třicetiletá Karin, která se přiznává, že ačkoli tento tvar není její „šálek kávy“, ví, jak s ním zacházet. „Rozšiřující nástavce na penis, takové ty se štětinkami, jsou fajn vynálezem. Ze slabšího průměru udělají hotového zabijáka,“ směje se. A opravdu, pak je ten tvar o něčem jiném…

Každopádně každý penis je jedinečný a mnoho z nich skvěle reprezentuje příslušnou kategorii, jiné se zdají být kombinací dvou skupin. To jen potvrzuje fakt, že příroda žádné vzorce a tabulky prostě nemá. Na prsa, na penisy, prostě na nic…

A do jakých kategorií dělíte penisy vy? Nebo vám snad přijdou všichni ti opeřenci stejní?

Související témata:

Načítám