Hlavní obsah

Tyčový vysavač a čistič skvrn na úklid po mazlíčcích

Foto: Bissell

Úklid v domácnosti s mazlíčky dá zabratFoto: Bissell

Udržování čistého a svěže vonícího domova je nyní s novou generací systému CrossWave snadnější než kdy dříve. Všestranný a lehký multifunkční tyčový vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro je dokonalý mokrý a suchý čistič podlah, který ocení především domácnosti s domácími mazlíčky.

Článek

Revoluční tyčový vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro s výkonným digitálním motorem vám zajistí až 30 minut bezdrátové svobody uklízení. Novinka zvládne opravdu důkladný úklid 3 v 1: CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro vysává, vytírá a pomáhá vysoušet podlahy najednou, přičemž nově mezi tím zvládne i rychlé vysávání. Nový režim TURBO PET umožňuje vyšší výkon úklidu na mokro, zejména v případě nepořádku po domácích mazlíčcích a každodenních zaschlých skvrn – ať už na dlaždicích, dřevěných podlahách, laminátu, nebo PVC.

Na rozdíl od úklidu s mopem a kbelíkem udržuje technologie dvou nádrží Bissell čistou a špinavou vodu odděleně. To znamená, že s bezdrátovým vysavačem CrossWave X7 Plus Pet Pro čistíte podlahy vždy čerstvou vodou. LED osvětlení si posvítí na zvířecí chlupy, špínu a nečistoty při čištění podél podlahových lišt a v rozích místností. Jakmile je práce hotová, automatická samočisticí stanice vyčistí kartáčový válec a propláchne vnitřek stroje tak, abyste mezi domácími pracemi nemuseli provádět ještě ruční čištění přístroje.

Foto: Bissell

Bissell CrossWave X7 si posvítí na všechny stopyFoto: Bissell

Akumulátorový vysavač CrossWave X7 Plus Pet Pro obsahuje čisticí roztok Natural Multi-Surface Pet, který eliminuje zápach po domácích mazlíčcích na tvrdých podlahách a současně zanechá váš domov svěže vonící. Tento přírodní čisticí roztok od Bissell neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty ani barviva a při použití podle návodu je šetrný k celé rodině a domácím mazlíčkům.

Foto: Bissell

Čisticí roztok osvěží ovzduší v domácnostiFoto: Bissell

Čistič skvrn Bissell SpotClean

Značka Bissell, specialista na čištění, představuje výkonný čistič skvrn Bissell SpotClean, což je perfektní pomocník do každé domácnosti. Bez větší námahy s ním vyčistíte zaschlé skvrny na podlahách všeho druhu, kobercích, čalounění i v interiérech automobilů. Díky vysokému výkonu a dlouhé hadici dosáhnete profesionální úrovně čistoty i na těžko dostupných místech. Velkou výhodou je také velká nádoba na vodu – ta zajistí kvalitní mokrý úklid po celou dobu uklízení, a tak už nebudete muset během úklidu vodu několikrát měnit.

Bissell SpotClean je lehký a kompaktní, takže se bez problému vejde do každé domácnosti či kanceláře a je snadné ho kamkoliv přenést. Na výběr máte ze tří různých variant: Bissell SpotClean ProHeat se standardním kartáčem, Bissell SpotClean Pro s velkým kartáčem a Bissell SpotClean Pet PRO uzpůsobený pro úklid po domácích mazlíčcích.

Foto: Bissell

Bissell SpotClean je vhodný i na čištění interiérů autaFoto: Bissell

Reklama

Načítám