Hlavní obsah

Týdenní horoskop aneb Co s vámi udělá úplněk ve Vodnáři?

Foto: Shutterstock

Horoskop na tento týden je opět zde. Co vás čeká? Samá radost, nebo i nějaké povinnosti?Foto: Shutterstock

Reklama

Nosíte-li v hlavě nějaký nápad, ale neměli jste odvahu veřejně se prezentovat, v tomto týdnu dostanete příležitost. Co dalšího vás čeká, to se dozvíte z našeho horoskopu.

Článek

Nebojte se rizika! V následujících sedmi dnech vám nebudou chybět vytrvalost ani důvtip, takže je takřka nemožné, abyste narazili na problém a nevyřešili ho. Ve čtvrtek totiž nastane úplněk v novátorském Vodnáři, což je pro všechny každoroční menší připomenutí, že jen odvážným štěstí přeje!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Snažte se až do pátku dopřát si alespoň sedm hodin spánku denně. Ke konci týdne totiž pocítíte pokles energie a ještě k tomu vás může zaskočit mírně stresová situace. Máte-li čtyřnohého kamaráda, budete s ním muset opakovaně zajít na veterinární ošetření. Z toho budete mít nervy na pochodu, a když tělo nebude odpočaté, nakonec se psychicky sesypete.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Pokud se domníváte, že kdybyste se někam ztratili, nikdo by si toho nevšiml, v tomto týdnu se přesvědčíte o opaku. V práci se snad nenajde den, aby někdo nepotřeboval vaši radu, a doma to bude stejné. Naopak během víkendu vás nic nepřinutí k rychlejšímu pohybu. Když nebudete mít klid v rodině, pravidelně se ztratíte a několik hodin strávíte o samotě v přírodě.

Foto: Shutterstock

S Býkem se pořád bude někdo chodit o něčem radit, což bude psychicky dost náročnéFoto: Shutterstock

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Potřebujete-li víc finančních prostředků na podnikání, rekonstrukci domácnosti či například koupi chaty, začněte vyjednávat s bankou hned zkraje týdne. Ve středu už budete mít peníze na účtě! Kolem čtvrtka změní názor ti z vás, kteří se rozhodli letošní dovolenou u moře sabotovat. Seženete zájezd „last minute“, sbalíte kufry a víkend již strávíte na písečné pláži!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Jste-li nezadaní a chcete to změnit, patrně se vám to podaří během tohoto týdne. Nepůjde o lehkovážnou letní lásku, ale dlouhodobé partnerství, o kterém si mnohokrát v budoucnu pomyslíte, že je přímo osudové. Ve druhé polovině týdne si přijdete ke slušné sumičce. Zaměstnavatel vám vyplatí prémie za záskoky během dovolených, nebo se vám podaří zrealizovat větší obchod.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Nejste-li spokojení se svým životem, kariérou a nemáte trvalý vztah, tento týden pro vás může být svým způsobem zlomový. Trigon Uranu se Sluncem ve vašem znamení naznačuje, že začnete zvažovat vystěhování do ciziny. Vyberete si zemi, která vám poskytne dostatek volnosti, a hlavně svobody, kde vás nebudou svazovat nesmyslná nařízení.

Foto: Shutterstock

Lev možná začně vážně uvažovat o tom, že se přestěhuje někam hodně dalekoFoto: Shutterstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud se hazardu obyčejně vyhýbáte, tentokrát si klidně zajdete tajně do kasina a nebudete litovat. Vyjdete odtamtud se slušnou sumičkou v kapse! Napjatá situace v zaměstnání vás ve druhé polovině týdne přinutí lhát, ale následně vás začne trápit černé svědomí. Hoďte to za hlavu! Kolega se vůči vám zachová nepěkně a jiná forma obrany než mlžení by se v daný moment minula účinkem.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rozhodovat se budete velmi rychle, což platí i pro srdeční záležitosti! Prostě budete jednat unáhleně, ale o víkendu přijde vystřízlivění. Mnohá rozhodnutí přehodnotíte, protože vám svitne, že jste se naprosto nesmyslně připravili o některé životní jistoty. Návod, jak tomu předejít, je jednoduchý! Nechte vše při starém, jen tak se vyhnete zklamání i poznání, že nové mnohdy neznamená lepší!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Když vás zkraje týdne něco naštve v práci, začněte si hledat jinou, ale nespěchejte, hlavně výpověď nepodávejte v afektu! Narazíte na úžasné nabídky, ale než se vám podaří vyselektovat tu nejlepší, chvilku to potrvá. S retrográdním Uranem v sektoru zaměstnání byste totiž bleskovou akci mohly rovnýma nohama skočit z bláta do louže!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud jste v minulosti přerušili studium, v první polovině týdne se rozhodnete pokračovat. Žádost ale odešlete hned, jakmile vás to napadne, protože další den si na tu už ani nevzpomenete! Zdraví-li vás sousedé na půl pusu a vy nevíte proč, během víkendu zjistíte, kdo vás pomluvami rozeštval. Všem doporučte, ať tohoto člověka ignorují. Pro něho bude největší trest, když se s ním lidé přestanou bavit!

Foto: Shutterstock

Střelec by měl jít do sebe. Patrně je nějlepší čas, aby se vrátil k načatému studiu!Foto: Shutterstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Když vám v tomto týdnu někdo řekne, že peníze nejsou všechno, doslova nadskočíte. Vám se o nich bude i zdát a s tím musíte něco udělat. Vše, co uvidíte a uslyšíte, by totiž vaše podvědomí zpracovávalo v noci. Tak se nějak zabavte, milujte se a množte se, ale tématům o financích se vyhýbejte. Nesledujte ani ekonomické diskuse, jinak se do neděle pořádně nevyspíte.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Pro přátele se dokážete i přetrhnout, možná se dokonce dobrovolně ujmete organizování jejich oslavy a vše zvládnete jako profesionálové. Nicméně vaše drahá polovička bude sedět doma, vy poletovat bůhvíkde, což mezi vámi vyvolá napětí. Nicméně nepříjemné „dusno“ vám připomenete, co pro vás vztah znamená, a víkendové konstelace slibují romantiku, možná druhé líbánky!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Náhoda vám přivede do cesty přátele, s nimiž jste se možná roky neviděli, což samozřejmě oslavíte. Nicméně si o nich nedělejte velké iluze, protože brzy zjistíte, že se hodně změnili. Zejména když kouříte nebo ponocujete, ve druhé polovině týdne vám práce nepůjde od ruky tak, jak jste zvyklí, ale nezoufejte. Zpomalení vám prospěje, jinak byste se uštvali a ještě si stihli zavařit mozek.

Tak co, sedí to na vás?

Reklama

Související témata:

Načítám