Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Kdo má v práci mlčet a kdo zvítězí nad otravnými sousedy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoční pondělí bylo romantické. Lidé byli společenští a za přispění harmonické vazby Venuše z Ryb s Marsem v Býku i velmi pohostinní. Jak bude vypadat týden po svátcích? Náš horoskop napoví!

Článek

Ve čtvrtek se potká Slunce s couvajícím Merkurem, takže mnohým budou myšlenky doslova bloudit a s vyjadřováním to nebude lepší. Když se diskuse zasekne, ani z gest či výrazu tváře se vám nepodaří rozluštit, co vám dotyčný chtěl sdělit. Důležitá jednání proto raději odložte na příští týden.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Občas to bude dělat dojem, že máte štěstí, ale vy dosáhnete svého díky vytrvalosti a prozíravosti. Zkomplikovat život si můžete pouze vtipy, které si druzí vyloží jako urážku. Držte proto jazyk za zuby, a to hlavně na pracovních poradách. Pluto ve vašem sektoru kariéry se totiž otočí do retrográdního směru a šéf by se po vás neustále vozil následných šest měsíců!

Býk (20. 4.–21. 5.)

Silní budete psychicky i fyzicky. Toho využijte a snažte se vyřešit všechny problémy. Ve středu krátce před půlnocí totiž do vašeho znamení vpluje Slunce, tak ať si trable nepřenesete do následujících 12 měsíců! Ke konci týdne se ukáže, jak jste si vybírali přátele. Pokud je někdo z nich podrazák, přestane se kontrolovat a za to od vás dostane, co si zaslouží.

Foto: Roman Samborskyi, shutterstock.com

Býci budou mít sílu řešit všechny problémyFoto: Roman Samborskyi, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Chybět vám bude asi jediné, a to čas. Nezaviníte to vy, že nebudete schopni dělat všechno tak rychle, jak jste zvyklí. Pravidelně vám udělají čáru přes rozpočet nepředvídatelné události, například porucha počítače nebo opožděný dopravní spoj. Naštěstí jste rození optimisté, takže se z toho nezhroutíte, ale pro vlastní klid se všude vydáte s časovým předstihem.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Dobrý známý vás svými hysterickými až agresivními reakcemi kvůli maličkostem totálně zklame. Patrně se kvůli tomu pustíte do studia psychologie, protože se budete snažit zjistit, které varovné signály jste v minulosti v jeho chování přehlédli. Nakonec pomůžete i sobě, zejména když se občas propadnete do deprese. Konečně si ujasníte, co bývá spouštěčem.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Živíte-li se profesí, která neodpovídá vašemu vzdělání, zdravě se naštvete sami na sebe. Uvědomíte si totiž, že jste řadu let studovali a vlastně vám to k ničemu není. To vás přiměje poohlédnout se po zaměstnání, v němž uplatníte svoje znalosti. Sepište a rozešlete životopis, kladné odezvy se dočkáte už ve druhé dekádě května.

Foto: GaudiLab, shutterstock.com

Lev si začne cenit svých schopností i znalostí a začne se rozumně poohlížet po jiné práciFoto: GaudiLab, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Při debatách velmi často narazíte. Vy sice budete mluvit moudře a k věci, jenže spousta lidí popustí uzdu své fantazii. Dokonce se můžete ocitnout jednou nohou v maléru právě kvůli tomu, že se navzájem nepochopíte. Účinným způsobem, jak některým jedincům vysvětlíte podstatu, bude pořád dokola opakovat, jak jste to mysleli. Nakonec se i v zabedněných hlavách rozsvítí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Připravte si peněženku! Připomenou se vám totiž dluhy z minulosti, které věřitelé budou chtít okamžitě splatit. Naštěstí do vašeho sektoru peněz z cizích zdrojů vstupuje Slunce, takže se vám velmi rychle podaří finanční situaci srovnat a přitom se nezadlužit. Zmítá-li se váš partnerský vztah v krizi, během víkendu si dohodnete kratší pauzu, abyste si oba ujasnili, zda má smysl dál pokračovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když se někdo v práci bude opakovaně snažit zatáhnout vás do hádky, nepodaří se mu to. Dotyčného vždy odzbrojíte klidem a smyslem pro humor. Rozhodně byste se neměli pouštět do libovolných úprav v domácnosti, zejména se to týká malování. Vybrali byste prapodivné odstíny, které by vám ubíraly energii. Z dráhy Pluta lze dokonce odvodit, že by měly negativní vliv na psychiku celé rodiny.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li zahradu, vždy po práci vás bude čekat druhá směna, protože zbytek rodiny se začne flákat. Hlavně potomci budou dělat dojem, že ještě mají prázdniny. Raději jim na každý den přidělte nějakou povinnost, jinak zvlčí docela! Pocítíte-li při pití trnutí v dolní čelisti, nejpozději v pátek zamiřte k zubaři, jinak vás odhalený krček bude trápit celý víkend.

Foto: Syda Productions, shutterstock.com

Střelce může začít ošklivě bolet zub. Neměl by nic zanedbávat, bude třeba okamžitě vyrazit k lékaři!Foto: Syda Productions, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Domácí konflikty vám hrozí v případě, že bydlíte ve stísněných podmínkách. Vydýchaný vzduch vám nebude dělat dobře, navíc občas něco nenajdete a budete z toho vinit ostatní. Záměrně věnujete mnohem víc času svému koníčku, nicméně před problémy stejně neutečete. Během víkendu začnete vážně uvažovat o stěhování.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Pokud chodíte do večerní školy nebo nějakého kurzu, učení vás přestane bavit a začnete mít zaječí úmysly. Vydržte to! Tento neuvážený krok by vás mrzel mnoho následných let. Ve druhé polovině týdne raději za sousedy nepřebírejte poštovní zásilky. Něco bude špatně a vy byste příští tři týdny museli řešit cizí problémy.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Znovu se ohlásí staré sousedské neshody, ale tentokrát si už nenecháte nic líbit. Vlastně to budete vy, kdo naschvál situaci vyhrotí do otevřeného sporu, aby konečně bylo jasné, kdo je v právu. Vyjdete z něj vítězně, nicméně počítejte s tím, že poražení za vašimi zády budou stejně omílat svoje. Budou to ale nesmysly, které nikdo nebude brát vážně.

Po setmění ve dnech víkendu nevysedávejte doma u televize. Venku vás čeká mnohem úžasnější podívaná! Noční oblohu rozzáří meteorický roj Lyridy, jehož maximum nastane tuto sobotu.

Související témata:

Načítám