Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Lháři a drbny nebudou mít v těchto dnech šanci!

Foto: vfedorchenko, shutterstock.com

Připravte se, čeká vás období upřímnosti!Foto: vfedorchenko, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smůlu budou mít v tomto týdnu intrikáni. Do upřímného Berana vstoupí v pondělí krátce před půlnocí Merkur, a lidé začnou být tak upřímní, že se lháři a klepny raději stáhnou ze scény. A co dál?

Článek

Pokud se zajímáte o hvězdy, tak vězte, že v pátek vás čeká velmi náročný aspekt, neharmonická vazba Slunce se Saturnem. Abyste trávili víkend v pohodě, raději nechoďte na oči šéfovi, a hlavně se snažte precizně pracovat, protože lidé s mocí budou hledat záminku ke kritice, bude jim dělat dobře, když někoho rozhodí a znejistí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše nejoblíbenější téma pro diskuse bude mírně jednotvárné, mluvit totiž budete až příliš často sami o sobě. Navíc nebudete brát ohled na názor druhých, což se ukáže jako chyba. Mnozí podniknete experiment na svém těle, například tetování, které se vám brzo přestane líbit, ale napravit tento úlet snadné nebude.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Máte-li stereotypní manuální práci, dopřávejte si pořádnou porci spánku. Hrozí vám totiž zranění z nepozornosti způsobené únavou! Ve dnech volna budou muset mnozí z vás bránit svou dobrou pověst, a někteří se smířit s faktem, že několik kdysi stejně smýšlejících lidí přešlo do tábora nepřátel.

Foto: vfedorchenko, shutterstock.com

Býk musí pořádně odpočívat. Jen tak se mu nic nestaneFoto: vfedorchenko, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Odpočinek nedopřejete hlasivkám. Pravidelně totiž nakousnete pořádně kontroverzní téma, a poté se s rozkoší vydržíte dlouhé hodiny dohadovat. Ke konci týdne si dejte pozor na peníze, což se týká hlavně podnikatelů. Někdo vám nabídne spolupráci na projektu, který bude pouhou utopií!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Prosazovat se budete bezohledně, což se týká zaměstnání i rodiny. Vám to ale neuškodí, protože si lidé uvědomí, že s vámi nemohou orat. Jste-li členy politické strany nebo občanského sdružení, o víkendu se k vám donesou zvěsti o úplatkářské aféře takových rozměrů, že členství okamžitě ukončíte.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Hned zkraje týdne si pořiďte menší kufr, protože mnozí budete nuceni opustit pohodlnou židli v kanceláři a pracovně cestovat! Vše, co dohodnete, sepište a podepište před notářem. V opačném případě se připravte na situaci, že protistraně se cosi rozleží v hlavě, a během víkendu některá ujednání odvolá.

Foto: Vlad_Teodor, shutterstock.com

Lva čekají služební cesty. A měl by se na ně připravit opravdu důkladně!Foto: Vlad_Teodor, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vše se bude točit okolo daní, pojištění a úvěrů. Vy nebudete chtít prodělat, takže každého, s kým se potkáte, vyzpovídáte, jak by v jisté záležitosti postupoval. Rad ale dostanete tolik, že byste na ně měli zapomenout. V tomto týdnu totiž pro vaše znamení bude platit přísloví „Kdo moc vybírá, přebere“...

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Chaos zažijete v mezilidských vztazích. Nemáte-li v plánu stát se něčím nevolníkem, který přikyvuje druhým i na naprostý nesmysl, občas budete muset zvýšit hlas. Jako prevence se jeví to, že v zaměstnání i doma je dobré řešit problémy hned v zárodku. Jen tak se vyhnete hádce na ostří nože, která by vám pokazila celý víkend.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Bez známek únavy ustojíte i fyzicky náročné aktivity. Navíc vám během týdne bude všechno vycházet a vy začnete mít pocit, že si můžete dovolit naprosto všechno. Proto vám víkendový horoskop radí umírněnost. Začali byste riskovat až tak, že by patrně jedna vaše akce skončila úrazem hlavy!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V tomto týdnu se stanete organizátory zábavy i několika večírků, a právem na sebe budete pyšní. Rozveselit totiž dokážete i pořádné morousy. Máte-li v úmyslu investovat do nemovitosti či cenných papírů, nic nepodnikejte během víkendu, vyčkávejte! Zdánlivě lukrativní obchod se do tří týdnů ukáže jako ztrátový.

Foto: Milan_Ilic_Photographer, shutterstock.com

Střelci budou ve své vrcholné kondici a stanou se hvězdami báječných večírkůFoto: Milan_Ilic_Photographer, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jediným problémem pro vás bude odpočívat a při tom mlčet. Navíc budete zvědaví, což se vám ale vymstí. Patrně se podřekne teta a prozradí vám rodinné tajemství, o kterém jste se nikdy neměli dozvědět. Půjde o majetek, švindlování, což v tom negativním smyslu změní váš názor na některé příbuzné.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Nemáte-li patřičné vzdělání, v následujících dnech nastane zlom. Nevědomky vás popostrčí příbuzní či sousedé, kteří budou opakovaně plácat nesmysly. Vy si v duchu pomyslíte, že takhle byste dopadnout nechtěli. Nicméně až v polovině dubna si vyberete obor, patrně to budou přírodní vědy nebo knihovnictví.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Máte-li problém s očima, počátkem týdne zamiřte na prohlídku. Vše naznačuje, že vám lékař nabídne chirurgický zákrok, po kterém se vám zrak zlepší. Od pátku nikomu nepůjčujte peníze. Dotyčný by vám slíbil, že je hned v pondělí vrátí, ale to bude účelová lež. Shledali byste se s nimi až v druhé dubnové dekádě.

Během víkendu projdou malým testem partnerské vztahy. Retrográdní Venuše bude mít snahu rozhádat milence, manželské páry, a naopak znovuobnovit vztahy, které nikdy nefungovaly a ani fungovat nebudou. Rada, jak se tomuto vlivu vyhnout, je snadná. Nenechte se poblouznit pocitem, že vám v jiné náruči bude líp a nezadaní by se měli řídit mottem – dvakrát do jedné řeky nevstoupíš...

Krásný týden!

Reklama

Načítám