Článek
Kolikrát se stane, že se pouštíme do přípravy složitých jídel o několika chodech, ale pak zjistíme, že máme mezery v úplných základech. A proto šéfkuchař Pražského kulinářského institutu Zdeněk Marcín v pořadu Kuchař ví! internetové televize Stream.cz předvede, jak správně připravit omeletu. Obyčejnou vaječnou omeletu se sýrem? Ano – udělat ji tak, aby nebyla ani vysušená, ani připálená a ani plná omastku, totiž není úplně prosté. Ovšem – dodržíte-li pár základních pravidel, stanete se mistryní nadýchaných šťavnatých omelet a už nikdy nebudete chtít snídat nic jiného.
A také se dozvíte, jak nejlépe rozbíjet vajíčko, jak moc rozpálit pánev a jak na omeletě vytvořit „obláčky“. Podívejte se na video!
VAJÍČKA NEJEN NA SNÍDANI
Jak podle vás vypadá ideální nedělní snídaně?