Hlavní obsah

Tyhle vychytávky neznáte! Recept na nejlepší vaječnou omeletu

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne recept na omeletu, nejspíš si budete ťukat na čelo: na takové banalitě přece není co zkazit. Opak je ale pravdou! Může být suchá, připálená nebo plná omastku... Ale vám se to už nikdy nestane!

Článek

Kolikrát se stane, že se pouštíme do přípravy složitých jídel o několika chodech, ale pak zjistíme, že máme mezery v úplných základech. A proto šéfkuchař Pražského kulinářského institutu Zdeněk Marcín v pořadu Kuchař ví! internetové televize Stream.cz předvede, jak správně připravit omeletu. Obyčejnou vaječnou omeletu se sýrem? Ano – udělat ji tak, aby nebyla ani vysušená, ani připálená a ani plná omastku, totiž není úplně prosté. Ovšem – dodržíte-li pár základních pravidel, stanete se mistryní nadýchaných šťavnatých omelet a už nikdy nebudete chtít snídat nic jiného.

A také se dozvíte, jak nejlépe rozbíjet vajíčko, jak moc rozpálit pánev a jak na omeletě vytvořit „obláčky“. Podívejte se na video!

Jak podle vás vypadá ideální nedělní snídaně?

Načítám