Hlavní obsah

Tipy pro smolařky: Tady ho potkáte!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na dovolené možná potkáte hezkého cizinceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chybí vám vztah? Také jistě toužíte po někom, kdo vás pozve na romantickou večeři a bude usínat vedle vás. Pak tedy nečekejte na prince, který by spadl z nebe. Musíte si takového chlapa ulovit samy. Poradíme, kde by to mohlo vyjít!

Článek

Základem všech seznámení je nesedět doma a vyrazit mezi lidi. Snění o tom, že vám u dveří bytu zazvoní právě On, totiž nemá cenu. A stejně tak ani nečekejte, že vám nějaký usměvavý mladík v tramvaji nabídne pomoc s taškou a bude z toho vztah do konce života. Ne, že by se to nestávalo, ale pravděpodobnost je mizivá. Muže svých snů si totiž musíte najít vy samy. Tak hurá do toho! A kam že byste měly vyrazit? Kamkoli, kde je hodně lidí a kde vám jsou tamní lidé něčím blízcí a sympatičtí. Ideální místa jsou třeba:

1. Odborná školení a kurzy

Přihlaste se do jazykové školy, na kurzy tance, na kurzy sportovní střelby, na kurz manažerské komunikace nebo třeba, pokud ještě neřídíte, do autoškoly. Nepřemlouvejte kamarádku, aby se přihlásila také. Jděte samy, protože vás daný kurz přece zajímá. A zde se lze snadno seznámit. A buďte si jisté, že alespoň v něčem si budete podobní. Po hodině školení zajděte třeba na kávu, na jídlo a víc se o sobě dozvědět.

2. S kamarádkou na dovolené

Zkuste vyrazit s kamarádkou například k moři a doufat, že okouzlíte třeba nějakého Itala či Španěla. Jižanům se navíc české dívky velmi líbí, takže budete mít před místními slečnami určitě navrch. Minimálně budete působit exoticky. A co je exotické, to je přitažlivé. Jediným úskalím může být jazyková bariéra a pro trvalejší vztah i vzdálenost dvou států. Ale znáte to. Láska je přece slepá a kdoví, zda jednou nebudete žít v zahraničí s mužem svých snů. Anebo zda on neodolá krásám českých měst a nepřistěhuje se za vámi.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebojte se udělat první krokFoto: samphoto.cz/jiunlimited

3. Divadelní kavárna nebo bar

Pokud milujete kulturu, divadlo, filmy či třeba malířství, měla byste hledat v místech, kde je tak trochu umělecké prostředí. Ideální jsou divadelní kavárny a divadelní bary. Proč nezajít po představení s kamarádkou na víno k baru? Anebo před představením posedět v kavárně, kde často vysedávají i herci. Pokud vás hned někdo neosloví, nebojte se udělat první krok. Nechte si od vedle sedícího krasavce doporučit vhodné představení nebo třeba tip na výstavu. Dejte se do řeči a pak už to půjde samo. Divadelní kavárny mají tu výhodu, že tam chodí většinou ti samí lidé. Takže ho tam určitě potkáte i příště.

4. Party vašich známých

Pokud někdo pořádá grilovací party, večírek u přátel v bytě či cokoli podobného, jděte. Neodmítejte pozvání jen proto, že tam bude moc neznámých tváří. Naopak toho využijte! Bavte se s každým. Třeba se tam objeví ten pravý.

Jak vidíte, možnosti jsou! Našla jste už muže svých snů? Znáte nějakou zaručenou metodu, kde a jakým způsobem můžete získat toho pravého? Poraďte i ostatním na info@prozeny.cz.

Související témata:

Načítám