Hlavní obsah

Typy ženáčů-nevěrníků: Na tyhle tři strategie balí milenky!

Foto: thinkstock

Že má manželku? Nemusí to nic znamenat, trikům záletných ženáčů se někdy nedá odolatFoto: thinkstock

Reklama

Mají ženu, děti a taky milenku. Nejsou to žádní milionáři ani sexy svalovci, jen obyčejní tátové od rodin. Přesto dokázali svou bokovku dokonale „oblbnout“! Nejspíš použili jednu z těchto strategií.

Článek

Nevěrní muži se dají v podstatě rozdělit do pár kategorií, podle toho, jakou „balicí“ strategii na své potenciální milenky používají. Tohle jsou tři základní typy ženáčů, kterým svobodné ženy velmi často podlehnou.

1. Profesionální hráč

Tak tenhle muž umí v nevěře vážně chodit, není to žádný amatér. Vedle oficiální ženy či partnerky má rovnou několik milenek a daří se mu úspěšně bruslit mezi mnoha ženami. Je to profesionální lhář, skvělý herec a také znalec ženské duše. Jednoduše ví, co na něžné pohlaví funguje. Umí zalichotit, předstírat bezbřehou lásku, slibovat hory doly a vy mu, často citově vyprahlé, snadno uvěříte.

A co je nejhorší, dost často tenhle typ mužů pokládá nevěru za součást života. „Chroničtí záletníci dost často nevidí nic špatného na svých záletech, obzvlášť pokud jim procházejí a bývá jim odpuštěno. Při provalení nevěry jsou buď rozzlobení a tvrdí, že o nic nejde, nebo zahrají na city své partnerky a slíbí, že se polepší. Ale to se nikdy nestane,“ varuje britská sexpertka Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Výjimkou nejsou ani muži, kteří zvládají dvě a více rodin, aniž by o sobě jejich partnerky vědělyFoto: thinkstock

Nebývá výjimkou, že se po letech přijde na to, že muž vlastně žije paralelní životy. Má například dvě rodiny, které o sobě nemají ani ponětí. Nejtypičtější to bývá pro lépe situované muže, kteří mají poměrně časově náročnou práci, takže u nich nejsou překvapivé několikadenní služební cesty, dlouhé přesčasy a podobně.

2. Chudáček a trpitel

Tohle je naprostá klasika. Jde o všechny ty ženaté muže, kteří se snaží své zálety ospravedlnit větami typu „moje žena mi dávno nerozumí“, „jsme spolu jen kvůli dětem, jinak nemáme nic společného“ či „nespíme spolu, žena ztratila o sex zájem před lety“.

Pravda je taková, že tihle muži většinou nepodvádějí svou manželku plánovitě, spíš jde o nečekanou příležitost, která se jim naskytla. „Velký počet mužů říká, že je ta možnost zažít nevěru doslova ohromila, takže neodolali. Leckdy to zní i přesvědčivě, ale pro mě je to podobný argument, jako kdybyste vykradli banku, a pak řekli, že jste jen tak šli po ulici, ona tam stála a vy jste nedokázali odolat a prostě si z ní nějaké peníze vzali,“ říká americká expertka na nevěru a vztahy Suzie Johnson.

Foto: thinkstock

Některé věty ženáčů jsou už skoro legendární. Přesto na ně řada žen stále naletíFoto: thinkstock

3. Oběť

On není ten, kdo za to může! To vy jste ho lapila, uhnala, jednoduše dotlačila k nevěře. Jak? Protože jste neodolatelná bohyně, jste sexy, nádherná, něco, o čem celý život jen snil.

A co si budeme povídat, takové lichotky bohužel dost často zabírají.

Nejsnadnější „kořistí“ v tomto případě bývají ženy, kterým se dlouhodobě nedostává citů, lásky a jejich sebevědomí je velmi nízké. Lichotky a sladká slova jsou v tu chvíli balzámem pro jejich duši. O to horší je ale pak to procitnutí.

Naletěly jste někdy ženatému muži? Byly jste v roli milenky?

Reklama

Načítám