Hlavní obsah

Účinná hydratace pleti na jaře a v létě

Reklama

Hydrataci potřebují všechny typy pleti, tedy suchá, smíšená, citlivá i problematická. A to obzvlášť v období léta. Jaké jsou vhodné hydratační přípravky? Pojďme se podívat na několik výrobků.

Článek

V důsledku zvýšení škodlivých vlivů, vzrůstajícího slunečního záření, stresu způsobeného jak nedostatečným pitným režimem, tak nevhodnými přípravky na pleť dochází k předčasnému stárnutí pokožky. Hydratace pleti je velmi důležitá, aby byla zajištěna správná funkce obnovy pro svěží vzhled a příjemný pocit.

Nedostatek vody způsobuje vrásky, ztrátu elasticity, suchost a může způsobit i předčasné stárnutí.

V kosmetice pojmem hydratace pokožky označujeme zejména obsah vody v pokožce, který patří k nejdůležitějším faktorům vzhledu pleti. Hydratace pleti pomáhá zjemnit vnější linie a udržovat pleť svěží, zářivou a mladistvou. Dokonale hydratovaná pleť nejeví známky stárnutí.

Příklad látek, které pomáhají hydratovat:

  • kyselina hyaluronová
  • ceramidy
  • mořské řasy
  • aloe vera

Zde je několik hydratačních výrobků české přírodní kosmetiky firmy RYOR:

Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami (150 Kč)

Kyselinu hyaluronovou máte od narození v sobě, ovšem její obsah věkem v pokožce klesá, a je tedy zapotřebí ji doplňovat zvenčí. Kyselina hyaluronová na sebe váže vodu, a to doslova až tisícinásobně. Krém je dermatologicky testovaný. Více ZDE.

Kyselina hyaluronová vám prospěje

Hydratační maska s minerály (126 Kč)

Jedná se o velmi lehkou svěží masku s obsahem extraktu mořských řas plných minerálních látek, které pokožku hydratují a zároveň zpevňují. Je vhodná pro všechny typy pleti a dermatologicky testovaná. Více ZDE.

Hydratační maska s minerály

Hydratační kapsle s ceramidy (270 Kč)

Jedná se o želatinové kapsle, obsahující vysoké množství cílených aktivních látek, které pleť hydratují a zabraňují jejímu stárnutí. Více ZDE.

Hydratační kapsle s ceramidy

Lehké, snadno vstřebatelné krémy zajišťující vysokou hydrataci. Obsahují aloe vera, extrakt z grepových jader a vitamin E – vitamin krásy, který chrání pokožku před škodlivými vlivy.

Hydratační krém s 24hodinovým účinkem

Hydratační krém s aloe vera

Ultramastné tělové mléko (125 Kč)

Obsahuje přírodní oleje, komplex hydratačních látek a extrakty z mořských řas. Ideální pro přesušenou a olupující se pokožku. Více ZDE.

Ultramastné tělové mléko

Další produkty najdete na www.ryor.cz, bezplatnou kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz. Krásné léto vám přeje RYOR.

Reklama

Související témata:

Načítám